![]() |
Do wyboru: Clone CD ,CD Mate oraz ostatni bardzo popularny Alcohol120%
|
Re: Jak przegrać CD PSX???
Cytat:
Generalnie zera i jedynki się niczym nie różnią. F. |
w clone cd będzie działać :)
pozdrówka |
No cóż jak już raz mi się kiedyś udało to i drugi raz się uda.
|
musisz tylko ustawic odczyt subkanalow. i miec przerobiona konsole. przypominam ze ten temat byl juz przerabiany.
|
wypalanie plyt na psx
mozecie mi polecic jakis dobry programik do wypalania plyt na playstation ewentualnie jakies porady, przegrywac w locie czy z obrazem ??
z gory dzieki za pomoc |
Re: wypalanie plyt na psx
Cytat:
|
...dokładnie to co napisał Lopus plus do tego czarne płyty ( tzn powierzchnia płyt -> czarna;))
|
Cytat:
|
dzieki panowie za pomoc DZIALA :)
|
szybkosc palenia na psx
z jaka szybkoscia wypalac plyty na psx ?? (uzywan clona i cloony cd) czy szybkosc ma jakies znaczenie na jakosc przegranej plyty. Prosze o wasze opinie
z gory dzieki za pomoc |
Prędkość niema zadnego znaczenia. Ja wypalam bratu CeDeki na moim kombosie (DVD C-RW) z predkoscia 8x hihi ale u kumpla wypalałem z predkoscia 40 i wszystko działa SPOX :) Więc nie buj sie :):)
|
Cytat:
niezgadzam sie z Tobą .. prędkość ma znaczenie im większa tym większa ilość błędów. A im większa ilość błędów tym wieksze ryzyko ze nie bedzie chodziło tak jak sie tego wymaga. :) |
Ja ze swej strony polecam na Pleya nagrywać od 4x do 8x max będziesz miał mniej zwrotów od klientów bo teraz takie lipne chipy wlutowują że niektóre konsole maja problemy...
|
Widze Sayan ,że sie rozumiemy(nie mam nagrywarki od wczoraj)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:40. |