![]() |
Nie kombinuj, tylko sprawd***378; na verbatimach.
|
Cytat:
|
TDK to te***380; szajs ;]
|
Cytat:
|
Emtec i TDK omg
z grubsza to to samo :taktak: ten sam szajs znaczy sie. Nie dziwie sie LiteOnowi ***380;e marudzi. M***243;j Pioneer te***380; marudzi a Toshiba w og***243;le na tym nie nagrywa***322;a. To m***243;j ulubiony no***347;nik CMC MAG :serdusz: wykres ilo***347;ci b***322;***281;d***243;w C1/C2 na tych p***322;ytach to prawdziwe himalaje :szczerb: |
no ale taki szajsung nie marudzil i nagral wszystko bez zajakniecia :)
a jak jest z tym booktype? ustawiam przed nagrywaniem DVD+R Media i nizej DVD-ROM i daje change, tak powinno byc ustawione? |
Tak, book type na -ROM zawsze mile widziany.
|
teraz do nagrywania gier , nie jest potrzebny booktype w liteonach
w starych biosach tak było teraz mozna palic bez zmiany booktype i bedzie ok do tego IMGburn sam ustawia odpowiedni ;] |
Prosze o rade
Posiadam X360 z 2006 r z napedem hitachi przerobiony iXtreme v.1.4 MultiSpeed Gry nagrywam na Verbatimach + za pomoca Clone cd gry przed nagraniem sprawdzam mulleterem i wszystko jest oki Problem mam tnastępujacy:
Jak gram za pierwszym razem to wszystko jest oki nastepnego dnia jak chce grac to pisze wyczysc plytke . Pare prob i gra sie uruchamia ale niestety sie zawiesza podczas filmiku. Kto wie o co chodzi i co zrobic by tych bledow nie bylo Prosze o rady :) |
Może wypalara słabo już nagrywa ,lub napęd konsoli się wyeksploatował lekko.
|
Hmm
Nie sadze bo konsola jest tydzien po przerbieniu a wczesniej nikt jej nie uzywal wiec mozna powiedziec nowka sztuka
Może być to wina nagrywarki w kompie ?? posiadam asusa ?? Jeszcze jedno pytanko moze coś trzeba ustawić w napedzie by plyta była przystosowana do hitachi :>:> kiedys ktos o tym pisal |
Asus ma nieciekawe nagrywarki, a X360 jest tak wybredny jak PS2.
Cytat:
Zapewne chodzi o booktype/bitsetting. Poczytaj o tym. Jest tego pełno na forum (niekoniecznie tym konsolowym bo to szersze zagadnienie). |
Dzieki bardzo zobacze moze cos pomoze jak nie to bede sie meczyl z ta nagrywarka bo niestety nie planuje na chwile obecna jej wymiany
|
Jak Ci ten asus tak nagrywa to chyba ju***380; nic nie zrobisz, lepiej wyda***263; 100 z***322; i mie***263; spok***243;j, ni***380; wyda***263; x3 tak jak ja, na moim Benq straci***322;em tych dwuwarstwowych, ***380;e a***380; hej :x
|
jak ??
Witam szanownie ,widze ,ze fachowcow tu nie brakuje :D.Jestem chyba najwiekszym laikiem na tym forum. Probuje przegrac oryginalna gre Rainbow six -vegas na plyte dvd-dl. Za cholere nawet mi nagrywarka w pctego niewidzi, wiec z nagrywania nici:rotfl:. Mam prosbe, prosze mi napisac "po chlopsku" co i jak musze zrobic zeby to smigalo na mojej 360.
Z tego co tu znalazlem to mam naped lg-hitashi,mam cos tam wgrane do niego(niewiem czy to extreme czy iextreme czy co innego jeszcze:rotfl:).Nagrywarke w kompie - Lite-on dvdrw shw-16h5s.Z gory dzieki za odpowiedz. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:23. |