![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a mój brat mówi że bannerki sa świetne :) dobra robota. |
Chciało ci się robić :P
Wogule witaj Berion,zobaczymy co nowego będzie ;) |
Play Station 2 - szukam rad
Mam Play Station 2 i nie odtwarza mnie płyt z grami przegranymi , co mam zrobić żeby można było je odtwarzać ( CD-R /RW , DVD-R /RW ). Jeżeli chodzi o to to mam oryginalny zakupiony w sklepie.
|
a nagrywales je odpowiednio wolno???
|
A przeczytałeś TEN wątek?
|
Najpierw sprawdź ten:
począwszy od pierwszego postu :) Z RW daj sobie lepiej spokój. Moja rada... ... |
A przerobioną czy nie? Jeżeli nie to czas to zrobić!
|
No pewnie jak się kupiło odrazu ze sklepu to jak ma smigać,tylko filmy lataja ładnie ;)
Musisz się sam zecydować jakiej metody odpalania back'upów bedziesz chciał ;] |
[B]siema!!!! mam problem z przegraniem pltki z gra na PS1 czy mogl by mi ktos powiedziec w czym przgrac i co zrobic??? z gory dziekuje!! jak cos to napiszcie do mnie na emila: dziobik.m@wp.pl
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
A ten link sprawdzałeś? (http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...18&postcount=1) Jaki masz niby kłopot... [?] PS: Mój pierwszy Giga post :) |
No nie mam pytań :O
|
Dla wszystkich wypalających kopię Gran Turismo 4 którzy mają ISO z innych źródeł niż własna oryginalna płyta i nie mających pliku MDS do tego ISO, w DVDdecrypterze powinno się ustawić Layer Break na sektor 1622400 - tak jest dokładnie na oryginalnej płycie (wersja PAL). Oczywiście obraz patchujemy Toxic Dual Layer Patchem, no chyba że ktoś ma zaktualizowanego DMS4 :)
Ja będe wypalał GT prawdopodobnie pod koniec tygodnia (czekam na dostawę DL do sklepu..), oczywiście zdam relację z całego procesu :) Jak to mawiają ryzyk-fizyk, najwyżej będe w plecy 30zł. Mam nadzieje że moja plejka z DUO2SE pociągnie tą grę, bo jestem na nią napalony jak szczerbaty na suchary :P |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:12. |