![]() |
Jak taki mądry jesteś to sam to zrób :lol:
Myślisz że to takie proste z tego co mniej więcej rozumiem to płyta i tak czy siak musi być a obraz gry z dysku jest emulowany , zresztą czy to aż taki problem mieć jednego oryginała ? |
Cytat:
|
No to obie informacje ciesza mnie ;-).
W ogole... Co to za problem tak napisac Backup Manager by sprawdzal obecnosc oryginalnej plyty w napedzie TYLKO w momencie uruchamiania gry? Wowczas nie byloby powodu domniemywac niecnych pobudek uzytkownikow JB. A tak... Coz... |
to widocznie źle zrozumialem Cie :)
@UP - to że można wprowadzić PS3 w debug`a nic nie daje narazie posiadaczom iPhone/iPod`ów bo backup menager nie działa przy takiej kombinacji , zresztą pisałem o tym wyżej |
Cytat:
|
Witajcie :), od początku obserwuję ten temat na Waszym forum i poczułem śię zachęcony do eksperymentów z diy jailbreak postanowiłem wykonać wersję na PIC 18. Właśnie przed chwilą przyjechałem ze sklepu, polecam zestaw z Tesco.
Za konsole 250GB (1pad w zestawie) gry: Uncharted 2 oraz On Famous + kablel HDMI (był w komplecie) zapłaciłem 1349 złotych i jeszcze dostałem 100 złotych w bonie. To co być może jest teraz najważniejsze: konsola ma fabryczny soft 3.3 Pozdrawiam |
ja od niego kupiłem, wpłaciłem przez paypal, napisał mi na maila że dostał płatność i wyśle towar we wtorek, więc raczej ma na stanie ;)
|
Cos o ucieszy zwolennikow JB : http://www.redmondpie.com/jailbreak-...sgroove-video/
Cos, co ucieszy mnie (konsekwencje musza byc) : http://psgroove.com/?p=558 |
Pewna niezgodnosc byla na allegro umiescil zdjecia plytki Teensy 2.0 (atmega32u4)
a sprzedaje "cos" z at90usb162 Mimo tych niezgodnosci wszystko moze byc ok. Sprzedajacy aukcje wystawil w trzech krajach. W Polsce 2 osoby juz kupily. |
Kolego LeonR - chyba angielskiego to ty za dobrze nie znasz :) Ten Czech odpisał mu że to jest już gotowa płytka więc nie ma żadnej niezgodności , kupujesz to dostajesz wgrywasz te pliki czy co tam trzeba i wsio ,dodatkowo "płytka" jest w formie USB-Sticka więc ma obudowe a o taką mało raczej ciężko więc same plusy a za taką cene to istna rewelacja typek ma sporo komentarzy więc nie ma sie co bać sam miałem jeszcze wczoraj to kupowac ale pojawiła sie metoda z iPhonem no i zrezygnowałem tylko pech chciał że metoda jest na razie w fazie testów , jest dużo problemów i backup menager z tym na razie nie działa . Jak do wtorku nic z tym nie zrobią to zamawiam to i dam znać czy było ok :D PzA nie bo typek jest z Czech i zarejestrowany jest na Aukro.cz a oni nie maja takiego systemu płatnośći więc miałby problem z wypłaceniem kasy .
|
Cytat:
Jest cos takiego na allegro, ze zdjecie musi byc aktualne. Tam masz zdjecie Teensy 2.0 a Pan napisal ci, ze jest to przerobiony teensy. To jest taka lekka nie zglodnosc. Ze swoimi mozliwosciami ta plytka powinna kosztowac max. 60zl. Ale tu sie nie ma co czepiac -> podaz/popyt. Wyglada na to, ze ktos wrzuca produkt, ktorego u nas brakuje :) Ja bym sie tylko przy kupowaniu dopytal, czy produkt jest na stanie (jeden gosc z allegro sprzedaje jailbreaker na zasadzie: jak dostane przelew to wtedy zamowie -> dlugi czas oczekiwania, dwa ze sam sobie moge przeciez zamowic a nie placic 2x wiecej za jego usluge). Tu zablysne lekka nie wiedza, bo w kazdym sklepie zgodnie z aktualnym prawem, mozesz zwrocic produkt do 2 tygodni bez podania przyczyny (glupio sie tlumaczyc, ze nie udalo sie zlamac PS3). Nie wiem, czy taka opcja jest na allegro. Produkt jest sprowadzany z zagranicy i nie mozna uzyc zaplaty przez allegro, lub zaplaty pobraniowej -> Twoje dodatkowe ryzyko. Ja nie mam zaufania (poczta, kurier, producent: to sa zrodla ryzyka i dostarczenia uszkodzonego przedmiotu), wiec zawsze zamawiam z placeniem przy odbiorze lub odbior osobisty. Wszystkie przypadki, kiedy zaplacilem z gory przelewem konczyly sie dla mnie negatywnie. Pozdrawiam i zycze zabawy w testowaniu, przypuszczam ze jezeli sie okaze produktem dobrym, to te 20 plytek zniknie w oka mgnieniu :) |
Kupno przedmiotu przez internet zawsze wiaze sie z ryzykiem.
Jezeli sprzedajacy napisal prawde to powinno to dzialac. |
hmm.. czyli skoro powinno dzialac to nie musze sie obawiac i moge kupic ?
pozdro ;p |
PSGroove dziala na:
* AT90USB162 * AT90USB646 * AT90USB647 * AT90USB1286 * AT90USB1287 * ATMEGA32U4 Czyli teoretycznie powino dzialac ok |
Napisałem do gościa o aktualne foto i info dot, co to dokładnie jest.
Odpisał mi Cytat:
i załączył foto: i52.tinypic.com/vhezcy.jpg |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |