![]() |
Zgubiłem się. Jaki to jest zwykły a jaki "niezwykły" PIC?
|
smd jest 3 razy mniejszy od normalnego :) i pod zwykly pic18f2550 dobra bedzie ta wąska 28 pinowa podstawka :)
|
Pytałem o szerokość bo co jeśli ten 28pinowy będzie szerszy od podstawki. ???
I co to znaczy, że "jest w obudowie smd". Nie znam się. ;] Czym się różni PIC18F2550-I/SP od PIC18F2550? Może byłbym chętny. |
Pic18f2550 ma 28 nóżek czyli ta wąska mniejsza.. a pic18f4550 ma 40 nóżek więc ta większa. wszystko zależy od tego który użyjesz i którego dostaniesz w shop :)
tak przy okazji mam do sprzedania pic18f2550 i/co w obudowie smd przez co można fajnie zmiejszyc psgroopic i upchać go np w starym pendrive :):) cena to 17 + koszt listu :) PW a przy okazji. programować ktoś tego pic może za pomocą PICKIT2? Bo okazało się że moja uczelnia takie posiada programatory :) i chciałbym spróbować tam to zrobić.. Czy program MPLAB to pociagnie? bo właśnie tego dedykowanego tam uzywają i nie pozwalają wgrać nic innego :) |
Cytat:
Cytat:
- - - Tak BTW to wszystkie te programy są ubogie. Nie robi się opcji na buttonach, tylko na menusach. Pliki językowe mogły być wczytywane z zewnątrz, a nie każda wersja skompilowana osobno pod język, co za bzdura (już wiem co będą ludziom wgrywać teraz na allegro :D). - - - Mógłby mi ktoś podać rozmiary PIC18xxxx? Nie wiem jaką podstawkę zalutować, a nigdzie tego info nie mogę znaleźć. Mam takie dwie i nie wiem, która się nada: http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...anty_do_jb.jpg |
a co jeszcze oprócz jezyków w nim nowego ? bo polski mało potrzebny akurat tutaj jest a czytając po włosku nic nie rozumiem
|
Elotrolado właśnie wypuściło update OM 2.1G
Co ciekawe : "Added two new languages, Polish and German." Nie wiem kto przyłożył "rękę" do lokalizacji, ale z tego miejsca : WIELKIE DZIĘKI !!! http://www.elotrolado.net/hilo_open-...xterno_1504137 |
kurcze wtopilem. tez mialem 3.40 wersje robilem update tydzien temu i ku wa nie moze jej zupdatowac. Co wlacze to w kolko probuje bez sktutku. w sumie sciagalem wersje z poradnika na programosy bez sprawdzania czy ktos mial podobny problem? ogolnie w ps mialem niepewny dysk czy to mozliwe ze od tego nie moze wbic aktualizacja?
ps. dzieki za schemaciki |
allegro.pl/psgroove-jailbreak-teensy-hermes-v4b-dziala-i1286914492.html
Od tego sprzedawcy możesz smialo brać to Teensy 1.0 na dobrym układzie. Problemem jest to, ze jest sczepione z obudową SD/MMC aby aktualizować paylody trzeba nacisnąć tzw RESET button. W kazdym badz razie dobry wybor. Najlepszym sposobem jest firmware 3.41 zaktualizuj z tej strony czy na tego teensy da sie wgrac najnowszego PL3 na którym działają gry wymagające 3.42?? O! I czy jest na nim już wszystko wgrane, że wystarczy podłączyć i grać czy trzeba wgrac tego hermesa?? |
moze ktoś wyjaśnic o co chodzi z tym PL3? to jest odpowiednik hermesa? działają na nim te same managery? i skąd to wziąć tak przy okazji ;)
|
Dzięki za odpowiedź upewniłem się i zamawiam teensy :)
|
@tomekmaster8
allegro.pl/psgroove-jailbreak-teensy-hermes-v4b-dziala-i1286914492.html Od tego sprzedawcy możesz smialo brać to Teensy 1.0 na dobrym układzie. Problemem jest to, ze jest sczepione z obudową SD/MMC aby aktualizować paylody trzeba nacisnąć tzw RESET button. W kazdym badz razie dobry wybor. Najlepszym sposobem jest firmware 3.41 zaktualizuj z tej strony http://www.eurasia.nu/wiki/index.php/Ps3OsRels Sciągnij v3.41 Aug 02 2010 Cytat:
-Sciągnij powyzszy program MD5 -Wklej e07d2b84c9e9691c261b73e5f1aada20 -Wybierz scięzke do firmware 3.41 -Kliknij Verify Jesli kod bedzie sie zgadzał mozesz zaktualizować ;) @mikas masz wyżej :P |
Cytat:
http://downloads.exophase.com/685/ps3-firmware-341/ Czy ten soft jest uniwersalny pod wszystkie regiony i będzie miał polski język itp. Wolę się upewnić niż coś skopać i potem tego żałować. |
Ilość załączników: 1
Witam wiem że to już było nie raz ale mam pytanie czy to jest opłacalny zakup tzn czy można go w pełni bez problemowo aktualizować
allegro.pl/psgroove-jailbreak-teensy-hermes-v4b-dziala-i1286914492.html tak jak samoróbki dodam że mam soft 3.40 i czy Jailbreak będzie śmigał na nim czy jednak koniecznie musi być soft 3.41 z góry dziękuje za odp :) |
Zainstalowałem ten soft pl3 najnowszy ale Medal of honor nie działa.Komunikat na ekranie :aktualizuj soft do 3.42:.Oczywiście klikam na nie.Jak odpalić gre która wymaga softu 3.42
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:36. |