![]() |
No dobra you win :>
|
Jak nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz ;-)!
Backup Manager umozliwia zapis na wewnetrznym dysku konsoli, ktory sformatowany jest w systemie PSFS, ktory to durnego ograniczenia do 4 GB / plik nie posiada. Takze dla piratow jedynym rozwiazaniem jest duzy dysk, ale wsadzony do konsoli, a nie podpinany po USB. |
Cytat:
ewidentnie zapomniał o ograniczeniach systemu fat :] siara :] |
czyli moj problem nie zniknal...za dobrze by bylo ;]
|
Akurat Max nie odnosil sie do ntsf a do samych kopii, do ktorych to ma negatywne nastawienie.
|
Cytat:
Cytat:
Prawda, pod OSem takie problemy to underground co nie.. |
wlasnie zniknął. razem z twoim postem. dziekuje ;]
|
To kup dysk 500 GB do konsoli, jesli chcesz piracic... Problem wielkosci pliku zniknie...
|
http://allegro.pl/ps-jailbreak-nic-t...217504670.html
drogo i na dodatek trzeba jeszcze samemu sie z tym babrac. no plug&play :( ale to i tak nie 549zl jak na samym poczatku :) swoją drogą, czytając komentarze pod pewnym backupem na ps3. wyczytalem, ze nie mozna wrzucic np uncharted 2 bo zawiera pojedyncze pliki powyzej 4gb:/ bez obslugi ntfs nie widze przyszlosci. tym bardziej dla filmow br na dysku zew. |
@Berion napisz o co mam pytac to przejade po miescie do moich lokalnych elektronikow i zapytam. Moze jakims fartem maja cos. Tylko napisz dokladnie o co mam pytac bo nie ogarniam ;)
|
Rób rób, mój slimek czeka ^^
|
Wydaje się, że zrobienie tego na psp jest możliwe. Choć oczywiście w innym składzie i przy użyciu innych metod. To się dobrze składa, bo mój leży zakurzony na półce. Może się znów do czegoś przyda.
Edit: a tamten dzieciak oczywiście poległ. Nikt przy zdrowych zmysłach nie spodziewał się chyba po nim czegokolwiek. Za projekt musieli się zabrać profesjonaliści... PS. Coś mnie korci, żeby zrobić coś podobnego przy pomocy ps2. Mało to poręczne, ale dla kogoś, kto ma ps2 tuż koło ps3 postawione (tak jak ja), może być to nawet jakieś rozwiązanie... No a do tego mogłaby to być całkiem dobra zabawa. Na ps2 jest to absolutnie możliwe do wykonania. Jeszcze się nad tym zastanowię ;). |
Nachalna reklama, ale myślę że w tym przypadku można odpuścić. ;]
Po Polsku zawsze czyta się lepiej, a i jest to jakiś tam zbiór newsów w jednym miejscu. - - - Cytat:
- - - Cytat:
Także trzeba raczej będzie poczekać aż minie ten bum, ewentualnie aż przeportują tego exploita na inne urządzenia (bardziej dostępne, i nie mam na myśli wcale telefonów etc. bo to mało wygodne do tej roli). |
Znalezione w sieci: http://www.psgroovepl.blogspot.com/
|
No panowie na psxscene pisza ze im juz hula PSGROOVE. Pokupowali ukladziki usb porogramowali i hulo. @Berion wierzymy w ciebie ! Zerknij tam w temata psgroove na psxscene ;) Bo ja z elektro ZIELEN jestem :/
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:28. |