![]() |
Poniżej masz link do wszystkich FW które wyszły:
Kod:
http://www.eurasia.nu/wiki/index.php/Ps3OsRelsBTW. Widze ze bardzo by się przydał jakiś porządny tutek o JB (nie mylić ze zmontowaniem dongla), oczywiście wszystkie oczy skierowane na Beriona ale jak coś to mogę pomóc. |
hmm.. skąd pobrać FW 3.41 żeby działał mi JB? I jak sprawdzić tą jakąś sumę?
|
Cytat:
http://psx-scene.com/forums/f6/x3max...ck-fake-72744/ |
a co z grami pod FW 3.42 np Dragon Ball Raning Blast 2 ? albo hot pursuit ? ja mam problem z tym bo nie moge tego uruchomic ;p
|
konsola żyje ma znowu 3.50 wszystko działa jak należy ale przy okazji samoistnie zrobiło się szybkie formatowanie dysku :/ co filmów bluray to nie mam jak sprawdzić
|
czyli mogę zainstalować to?
Cytat:
dobra dalsza zabawa jutro :) dobranoc wszystkim :) |
illnes ma na 3 rożne wersie poczytaj dokładniej to duzą literą co pisze .
Jak masz PICDEM Bootloader to ten pierwszy post pod Toturialem . Poczytaj uważnie. Sorka ale dziś już nie mam czasu. |
napisze mi ktoś czego potrzebuję i jakie hexy wgrać najlepiej i menedzera na pica mojego?
dzieki arcade ale pomogła zmiana kwarca na 12Mhz i ruszyło od razu bez problemu :) więc działa. teraz tylko potrzebuję pomocy w wyborze hexów menedzera i czego tam jeszcze potrzebuje.. Mam pica illness i kwarca 12Mhz. PIC 18f2550 HELP i skąd wziąć 3,41 FW i jak sprawdzić czy ma dobry ten jakiś adres czy co.. |
Cytat:
PICKIT2 nie używałem ale mogę ci pomóc ,zainstaluj WinPic800 i ustaw go tak jak gdybyś miał zamiar nim programować. Czyli wybierz Mikrochip jaki masz z menu ,potem wybierz Bootloader który chcesz wgrać ,następnie kliknij przycisk "Ustawieni" ten który znajduje zię zaraz nad okienkiem i wejdziesz w ustawienia HEX-Bootloadera powybieraj tak jak ci jest to potrzebne czyli oscylator itd. Następnie w menu Plik wybierz Zapisz jako daj jakąś nazwę i masz gotowy Bootloader , zapisany z nowymi ustawieniami. Możeszgo teraz wgrać tym PICKIT2. Powodzenia i daj znać czy pomogło.:) No widzę ze sobie dałeś rady ,ale przyda się innym jak by potrzebowali to WinPic800 jest do wszystkiego przydatny można go używać właśnie do konwersowania HEX-ów. |
@zarnek nic nie zrobisz z softem 3.55
@obibox daj znac czy odtwarza ci blueray jak jakis masz po powrocie do 3.5 |
obibox
ps3hax.net/downloads.php?do=cat&id=1 daj znać jak poszło BTW. Mam pytanie. Uruchomiłem moje PS3 bez breaka i działa normalnie, ale przy próbie wyłączenia wiesza się, czy to z pada, czy z menu XMB. U Was też tak jest? :( |
a czemu illness 3 razy to samo tam ma wklejone czy czymś się różni? czy jest jakiś hex który będzie działał z moim 3.30 czy muszę do 3.41 upgrade?
co lepsze pl3 czy hermes? które wgrać żeby działało bo za dużo tam tego i np. Cytat:
|
macie może linka do archiwum softów na ps3? konsola wstała do życia ale coś nie tak poszło i teraz życzy sobie ona soft 3.5 na pendrajwie. potem będę dalej próbował downgrade ale najpierw muszę postawić mu softa , lepiej się poczuję jak będę widział ze w ogóle działa dzięki z góry
ciekawe ile będzie podobnych do mojego przypadków... |
No przecież instrukcja jest tu: http://psx-scene.com/forums/f178/ill...-thread-67940/
Uruchomic program PDFSUSB , wybrać z listy Pica , wgrać hexa , Nacisnąć NIe (bardzo ważne) i zaprogramować. |
Dzięki MIG25 :D Wgrał się sterownik :D Teraz co mam dalej zrobić.. Dostanę gdzieś dokładną instrukcję co i jak? mam na ps3 oprogramowanie o numerze 3.30..
jakie najlepsze programy co i jak :D jak wgrać to na PIC :D Ale się cieszę jak dziecko że mi się w końcu udało :D eheh |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:18. |