![]() |
Nikt Ci dokładnie nie powie ,gdzie jest dokładna granica przy której będą błędy ,to zależy od od bardzo wielu czynników ( np . od aktywności słońca ;) ) ,ważne ,żeby nie przesadzać z długością :)
Te 20cm pamiętam z programowania przez jtag np. routera , tutaj jest podobnie. |
@Mig, właśnie zmierzyłem swój stary programator i na 32cm też dobrze działa ;p W aktualnym programatorze pomiędzy IC a LPT jest może z 3-4cm i działa równie dobrze :)
|
Cytat:
A co do PS3 z USA sam mam taką 80GB i gry kupione w Polsce działają od samego początku. Gry PS2 też działają , ale tylko NTSC. No ale może soft 3.50 i to "poprawia" ,i gry z europy przestają działac ? |
no właśnie przed chwilą zauważyłem że gry z ps3 ale filmy i wszystko inne nie więc czekam na informacje kiedy złamią 3.50
|
Cytat:
|
Cytat:
- - - Może nawet już nigdy nie być. Serio. A ten updater rzekomo od Team JB to trojan jakiś. ;] |
Cytat:
|
Witam wszystkich to jest mój pierwszy post na tym forum mam pytanie
Czy wiadomo już coś na temat prac JAILBREAK na wersje firmware 3.50 będzie jeszcze w tm roku bo brat zaktualizował konsole i lipa mam ps3 z usa i powłączały się blokady regionalne chce gry z usa i filmy NTSC |
Cytat:
|
Ilość załączników: 2
Chciałbym to polutować dokładnie tak jak namalowałem na schemacie - i tutaj prośba, mógłby ktoś sprawdzić jego poprawność z oryginalnym? Nie jestem pewien czy dobrze go odczytałem. Ten mój przedstawiałby rozłożenie kabli na pająku.
http://forum.cdrinfo.pl/attachments/...pt_usb_moj.jpg |
Windows w FAT32 formatuje maksymalnie partycje wielkości 32GB. Trzeba użyć alternatywnych programów ,np fat32format. Albo zrobić format przy pomocy konsoli.
tom, umieszczaj w katalogu GAMEZ ,na pewno zadziała. Przecież później ew można przesunąć gry do innego katalogu. |
Backup Managery i kopie to nie w tym temacie. :P
- - - Nie może, chyba że fizycznie kontroler USB jeśli jest uszkodzony. - - - Dyski i fs to też nie w tym temacie... No ludzie no. To jest temat o JAILBREAKu. Usuń tablicę w managerze dysków i dopiero spróbuj jeśli nie pokazuje. Nie wiem jak jest z tak dużymi dyskami, czytałem że są problemy i ludzie robią to zew. programami. |
Mam pytanie czy Jailbreak może uszkodzić konsole.
|
a może mi ktoś podpowie jak pod windows 7 zformatować dysk na fat32 bo nijak mi to nie wychodzi jest exfat lub ntsc nic poza tym
|
Czekam na obudowe do dysku 3,5" z allero i juz sobie przygotowałem dysk FAT32 i mam pytanie w jakim katalogu umieszcza sie gry? Znalazłem informacje ze BDRIPS lub GAMEZ dla GAIA MANAGER w zależności która wersja. Ale ja używam Open Manager więc czy to Będzie GAMEZ czy inna nazwa katakogu, na dysku PS# mam folder po backup manager ten standardowy /dev_hdd0/game/LAUN12345/GAMEZ/. PS. Jak by ktoś chciał kupic psgroopic to takowe też posiadam na aukcji allegro i świstaku: tom12342.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:44. |