![]() |
Widać ludzie w gorącej wodzie byli kąpani XD :DDD Ja się cieszyć, jak wyjdzie mi zależy tylko na Abe exodusie i finalach no moze mgsie :DD w każdym razie licze na odpalanie wielopłytowe(obrazowe) jakoś... ^^ :))
|
To nawet nie jest pseudo gui, a loader na bazie uLE. Tak czy siak to za to co zrobił należy mu się uznanie.
|
To pseudo Gui całkiem ładne (pseudo bo widzę że dany klawisz jest przypisany ustawieniom danej gry jak sądzę ;) ) Ale Gui Beriona wydaje mi się i tak lepsze ;) Chociaż "conieco" bym pozmieniał :)
|
Zgadzam się, koniec mordowania z RadShellem/PS2Link. Po za tym doznania płynące z gry z dźwiękiem są jakby lepsze. ;d
Do starego PS2PSXe Hiszpanie zrobili taki o to wynalazek: (nie używałem, ciekawostka) >> http://www.scenespain.net/foro/ps2/e...-muy-sencilla/ |
Nie ważne czy graficzne czy tekstowe, ważne że GUI! :D
W końcu pogram sobie wygodnie w gry na PS1 :D |
Cytat:
:) |
Dobre i to, jednak i tak szkoda. Może jednak się ktoś znajdzie do przejęcia kodu, kto będzie miał odpowiednią wiedzę i pchnie dalej...
|
>> http://psx-scene.com/forums/f164/ps2...tml#post844381
Cytat:
|
Dokładnie, szczególnie że moim zdaniem - sądząc po screenach program wcale nie był w początkowym stadium rozwoju a GUI spokojnie mogłoby nadać temu projektowi status "bety".
@FFGV*: Czekamy! I mamy nadzieję że jednak będzie GIU :D *o ile to jakimś cudem czyta ;) |
Coś sucho w tym temacie... może coś ruszyło ffgriever, zmienił zdanie czy coś ? To gui dużo by zmieniło...
|
Na jednej z ostatnich stron tego tematu opisaliśmy. Nie ma potrzeby powielać tych samych informacji.
W skrócie: PS2PSXe pracuje jedynie w CLI (czyli nie ma interface'u graficznego, pracuje tylko w linii komend, a jako że nie komunikuje się z użytkownikiem to wszystkie parametry trzeba mu podać na starcie). Uruchamiać pliki wykonywalne na PS2 przekazując im parametry można tylko na dwa sposoby: albo łącząc konsolę z komputerem i używając PS2Link albo z poziomu samej PS2 za pomocą programu RadShell. Jakie parametry przyjmuje masz w readme PS2PSXe. Przykładowy "skrypt" jest w jednym z naszych postów w tym temacie. |
Witam wszystkich jestem nowy na tym forum zainteresował mnie ten program jak i was czy mógłby mi ktos wytłumaczyć jak wgrac i jakie pliki na pendrive tak aby owy program uruchamiał gre poniewaz jestem zielony w tych tematach z góry wielkie dzięki
|
Nie mogę się już doczekać tej poprawionej wersji :]
|
Cytat:
|
ffgriever nie udostępnił sourcecode'a... gdzieś na poprzednich kartach tłumaczył czemu ;) Poza tym on nie ma zamiaru porzucać projektu, a tylko go wstrzymać ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:26. |