![]() |
Na Commodorki, Atari itd. do dziś wydawane są aplikacje, więc... ;p
Aha i po co emulować AR/GS? Cheat engine się pisze i integruje z emulatorem, nie emuluje bo to bez sensu skoro ma się pełną kontrolę po stronie sprzętu. |
No,9 kwietnia 2022 roku - kilkadziesiąt tysięcy ludzi wciąż ma swoje PS2 i czeka na nową wersję emulatora.Ma w niej być ten dłuugo oczekiwany GUI oraz 100% kompatybilność wszystkich gier na PSX'a.Jest również dobrze dopracowany emulator Action Replay'a czy Game Shark'a.
:D |
Myślę, że w przeciągu najbliższej dekady planowane są kolejne wersje. ;)
|
Czy ff..... rozwija ten emulator ? narazie jak widać jest cicho czy planowana jest kolejna wersja PS2PSXe ?
|
W tym temacie nie wiem, ale może w innym... Kto wie... ;)
Musi być porządek we wszechświecie. |
Nie chciało mi się pisać 2 lub 3 postów, więc stwierdziłem że warto zapytać w 1 :P
Co do PS2PSXE jest sama końcówka :P hehe Wiesz coś na temat OPL lub hdtv playera lub jakiegoś dobrego moda do vga np z componenta ... |
Tylko co to ma wspólnego z PS2PSXe? ;)
|
Berion, mam do ciebie jeszcze questiona, jako do człowieka znającego scene ps2 itd itp :) Ostatnio coś w moim ps2 podumiera laser i zacząłem grać w gry z hdd przez lan, dlatego takie moje zainteresowanie grą przez lan jeżeli chodzi o emu. Wiesz może drogi przyjacielu czy dało by się odpalać gry przez OPL z dysku twardego ale za pomocą explodera hdtv playera czy innego tego typu wynalazku? Zakupiłem kabelek component i chciałem sobie zobaczyć jak będą wyglądały takie upscalowane gry...
Coś tam mi przemknęło że chcą to upchnąć do open loadera 0.9 ale czytanie obecnie wszystkiego co piszą i rozpoznawanie co jest prawda a co fałsz i ściema to inna sprawa... Pytam bo może ty wiesz coś więcej, ja nadal nie mam dostępu do psx-scena :( niestety... Pytałeś ffgrievera o tą smb może :) to była by super przydatna opcja :) |
Jeśli byś mógł :) To było by bardziej niż za***iaszczo :)
|
Przecież jest host:/. Brakuje właśnie smb:/
I to pytanie raczej do ffgrievera, nie do mnie. Ale mogę przekazać. ;) |
a jest opcja żeby mistrz kreator :D czyli wiadomo kto (człowiek którego nick zaczyna się od ff ^_^) dodał do listy hdd0: mmc0: mmc1: opcję host: :D hehe Czy to był by zbyt piękny sen ? :D
|
PSP2SXe nie obsługuje protokołu SMB. Można tylko przez host:/ grać.
|
Może ktoś napisać jak ustawić emu żeby gry można było przez lan zapuszczać?
Dzięki i szczęśliwego nowego roku :spoko: |
Jak dotąd ostatnia wersja to R202 i pewnie długo nie będzie nowszej. Także sobie ją pobierz z załącznika na forum albo przeproś się z adminem Twojej sieci. ;)
|
Berion mam prośbę, jakby się coś nowego pokazało to to bym uprzejmie prosił żebyś zapodał to tutaj, próbowałem na 2 kompach się dostać na to forum i nindyryndy...
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:49. |