![]() |
Jak nic nie zepsuli to nie zanosi się w najbliższym czasie na lepszy CFW. Tym bardziej, że Sony chyba już sobie odpuściło aktualizacje biorąc pod uwagę że jeszcze tolerują IDPStealera (dawniej to już w kilka dni po byłby manadatory update ;p).
|
No bardzo watpliwe zebysmy zobaczyli cos lepszego no chyba ze znajda jakies bugi ale wszystko potestowalem i dziala wysmienicie gdzie poprzednia wersja odrazu byla koslawa :D nic tylko instalowac ;)
|
Panowie a jak z temperaturai pracy na tym cfw ? Bo kiedys czytalem ze na CFW z COBRA sa wieksze. A moj fat nigdy nie czyszczony temperaturki troche ma. Takze jakby jeszcze wskoczyly to moglby dostac zadyszki. Czy jest tak jak pisze na CFWs COBRA czy to bulshit ?
|
Cytat:
|
Nie widze roznicy .
|
To bzdury czytałeś. :P Wyższe to są na DEX, niedużo zresztą.
A jak się boisz to w webMANie (jest wbudowany że tak powiem i tak jak Kobrę, trzeba go włączyć w toolbox'ie) ustaw sobie wyższe progi dla wiatraka. W poprzednim Rebugu, tej 'wyciekniętej' becie były dla Slimów i na fatach wiatrak zaczynał nabierać obrotów jak przy fan mode. ;] |
Nie jest tak różowo. Losowo mam desync pada przy starcie konsoli. Strasznie mnie to wpienia. ;p
|
Cytat:
|
a to takowy jest? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Nic dziwnego tyle razy zasadziles tej konsoli ze sie buntuje :D |
4.65.2, ale nie ten co kiedyś pokazał się na chwilę tylko aktualny 4.65.2. ;] Mogli wydać jako 4.65.3 bo tak to wprowadza zamęt.
Konkretnie te dwa: c18eecd7e91320e759432f21d07b1f4c 46e531ff271e02d137cc960100a1006e - - - Niczego nie zasadzałem, szanuję sprzęt - bo drogi, a nowy nie exploitowalny. Chociaż na czarną godzinę mam jeszcze śpiącą w pudełku CECH-25xx z OFW 3.55. CECHL już chyba powoli dogorywa (7000h więc tylko patrzeć jak YLOD/RSOD/ZUO). :czar: |
ooo a to ciekawe , jak chcesz mam ta f4c ;) , eee.... zdajesz sobie sprawe ze wszystko sie zgadza a pierwszy hash jest od REX a drugi od D-REX ? :P
|
Jak na to wpadłeś Watsonie? Intencjonalnie zamieściłem sumy Rex i D-Rex 4.65.2, aby nikt nie pomylił wersji o której piszę z inną - wcześniejszą (a w zasadzie wcześniejszymi bo od czasu 4.21 wydawane są Rebugi dla CEX i DEX). Miałem obie, ale już wyrzuciłem, skoro to była beta (chociaż teraz trochę żałuję ;D).
|
to ja nie wiem jakie ty 2 wersje masz rex-a ja pobralem jakies 10-15 minut po tym jak sie pojawilo u nich na stronie
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:24. |