![]() |
Ale parowanie jest tylko po odpaleniu gier z PS2.
Być może też. Ja wiem, że po opublikowaniu narzędzi "sprawa się rypła", pół internetu wkurzyło, M33 rozpadło i następny nie HENowy CFW to czasy złamania dobrania się do LV1 w PS3 (klucze do kirka, paczek itd. dla PSP). |
No wlasnie z tym parowaniem to nie tak jak myslisz , kazdorazowo przy wlaczeniu konsoli nie idzie sparowac kontrolera do momentu podlaczenia kablem mrygaja 4 led z tylu kontrolera , co ciekawe tym kontrolerem mozna uruchomic konsole po wylaczeniu kiedy zostal sparowany juz kablem .
Z dark alexem to juz sa legendy , ciezko wyczuc kto z kim po co i na co ale jedno wiem ze szkoda ze odszedl . |
instalnalem dzisiejszy REBUG_4.53.1_REX_COBRA_[MOD_by_Joonie_v4.
zdziwilo mnie. ze w toolboxie, zakladka cex/dex mam komunikat. te opcje sa niedostepne i trzeba zainstalowac edycje rex. :piwo: |
Cytat:
|
działa, działa!
doszly mnie sluchy, ze ps2iso nie dzialaja. prawda to? sam nie mam poki co jak sprawdzic. |
Nie wiem, ale wgraj lepiej wersję v4+, a nie v4 bo ma jakiś PoC patch na trofea. ;)
|
ONI ZYJA !! ;>
Cytat:
|
Cytat:
|
O w ..... nareszcie "it's alive , it's alive"
|
No i mamy oficjalne release'y. :D
CEX CFW 4.65 Rebug-Cobra 4.65.1 Rex DEX CFW 4.65 Rebug-Cobra 4.65.1 D-Rex |
Nie mam teraz jak sprawdzić ale czy ktoś, kto wgrał tego Rebuga mógłby potwierdzić mi jedną opcję w Toolboxie? Mianowicie możliwość wyłączenia Cobry.
|
Ja jeszcze nie instaluję bo żaden backup manager ich nie obsługuje.
Słyszałem, że Rebug Toolbox pisali od nowa (zgubili src?). Biorąc to pod uwagę i to że jednym z nowych developerów jest Joonie to myślę że taka opcja jest. |
Kolejne de.bilne pytanie... Jak to zainstalować z Rogero Cobra? XD Szczerze mówiąc bardzo dawno nie zmieniałem softu i nie chce powtórki z błędem HDD do formatowania.
|
Cytat:
|
Tak na dobrą sprawę to można jakikolwiek CFW wgrywać na jakikolwiek inny (oczywiście były CFW, które nie były pełnymi paczkami tylko patchami - tych to się oczywiście nie tyczy).
- - - W każdym razie cieszy mnie fakt, że jednak jakiś oficjalny i najnowszy CFW wyszedł. Głównie dlatego że to już kres życia PS3 i nawet gdyby 4.65 okazał się ostatnim tchnieniem Rebug Team (na co się nie zapowiada, ale nigdy nie wiadomo ;]) to będziemy mieć niewiele gier i to same porty z PS4, które będą podpisane dla wyższych fw. Tym samym mamy w chwili obecnej (o ile nie wkradły się im jakieś bugi) najlepsze dwa fw dla konsoli. Można QA flagować, można sczytać ERK, niestety nie można SFID i DHK - ale są dostępne źródła, może je sportują. Więc tak na dobrą sprawę to niepotrzebne są wcześniejsze/inne CFW. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:26. |