![]() |
Pooglądałem sobie 3D w markecie, nie chcę tego za darmo. :taktak: Nie pasuje MI i tyle.
|
Jak z 3D to GT30 ;>
|
Niby wlasnie nie tylko jak zostawisz 1 obraz ale jak grasz w jakas gre prze kilka godzin dziennie. Input lag sharp ma na poziomie 50ms w trybie gra wiec nie jest zle. Ogolnie szukal bym czegos co spelnilo by wszystkie warunki lacznie z 3d i zarabistym obrazem, ale tego nie da sie polaczyc:(
|
loki plazmy maja o wiele lepsze input lagi niz LCD z tego co sie orientuje takze lepiej nadaja sie do gier. Jedyne czego mozna sie obawiac to powidokow ale to tylko jakbysmy zostawili tv z jednym i tym samym obrazem np. menu gry na kilka h.
|
A co do gier? Podobno plazmy odpadaja. Mialem na oku samsunga d8000 ale odpada tak samo jak vt30, zostaje sharp i cos jeszcze?
|
@Arepo to zdawaj szybko relacje z zakupu i utwierdz mnie w przekonaniu zakupu za miesiac tego samego ;)
|
Cytat:
miałem okazje pooglądać materiał HD na 50vt30 na THX-ie i wrażenia są BARDZO pozytywne - w G30 jest chyba ten sam panel więc także powinno być podobnie |
Cytat:
|
40HX720 prawie 1k droższy od EX, a różnica tylko w podświetleniu. EX też rewelacyjnie działa :)
|
Cytat:
Ale prawdziwe hd jest tylko na max 24cale. Dlatego nowe to 4k2k. |
Kupuj i testuj! Właśnie popsuł mi się pilot od telewizora i mocno myślę nad zakupem... oryginalny pilot ponad stówę, tuner do naziemnej też... :> To już pierwsza rata z 10 z głowy, a jak fajnie na Święta ogląda się reklamy w nowym telewizorze. :szczerb:
|
Po dość długich poszukiwaniach stanęło na Panasonicu TX-P42G30E :).
|
KDL40EX720 wisi :)
|
N o to mnie uspokoiliście, moje kredyty też. :)
|
Pelna zgoda z frogiem.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:04. |