![]() |
I juz kupilem SAMSUNG LE32A551 32" FullHD :)
Jak tylko bede go mial to napisze cos o nim |
zaraz Ci sprawdze instrukcje
i napisze |
Problem rozwiazany. 100Hz w Samsungu A656 wylaczony i jak na razie mnie powala... To tryb 100Hz przeszkadzal w graniu - bez niego wszystko jest OK. Coraz bardziej podoba mi sie ten TV - swietny obraz, niedrogi no i... ta czerwien wtopiona w obudowe :-).
|
@adbok
na papierze przyjmuje |
Cytat:
A gdybyś jeszcze skalibrował obraz, to byłoby już super... :taktak: Jeszcze dodam, że zaletą tego modelu, oprócz bardzo dobrego obrazu, jest wbudowany tuner cyfrowej telewizji naziemnej DVB-T w standardzie MPEG-4. Dzięki temu, kiedy nasza TVP i stacje komercyjne przejdą już na takie nadawanie, co ma nastąpić za kilka lat, nie będzie trzeba kupować osobnego tunera do odbioru takowej. |
Jestem praktycznie zdecydowany. Szkoda tylko ze to 40 cali a nie 42, ale juz wybrzydzal nie bede... Dzieki wszystkim za pomoc :-)!
|
Cytat:
|
Samsung zamowiony :-D!
|
Cytat:
Obraz jak dla mnie idealny. W porownaniu z podobnym samsungiem tylko ze bez fullhd obraz jest wyraznie lepszy. Kupilem ten telewizor za niecale 1600zl - oczywiscie nowy z 24m gwarancja :) Az dziw bierze ze wczesniej gralem na 17"CRT :wow: teraz to jest dopiero jakosc!! Polecam wszystkim :) |
Eeee... Ale XBOX i tak wszystkie gry ma w 720p, wiec roznicy w stosunku do "HD Ready" nie zauwazysz. Ale z CRT to jest przeskok, fakt :-)! Sam przesiadlem sie na Samsunga (656, 40 cali) z CRT (Philips, 28cali) i roznica na PS3 jest ogromna :-)!
|
Cytat:
Dla mnie to w tej chwili zadna roznica bo jakosc i roznica w obrazie jest tak ogromna ze caly czas sie zachwycam :):spoko::spoko: |
Ja odpalilem dzis "Ojca Chrzestnego" w HD. Chcialem tylko zobaczyc jak to wyglada. Skonczylo sie na pelnej projekcji, butelce Jacka Danielsa i szlafroku dla klimatu :-P...
|
Witam! Jestem tu nowy to mój pierwszy post na tym forum.
Planuje zakup telewizora LCD i chciałbym poznać waszą opinię. Jaki model byście mi polecili? Chcę przeznaczyć na LCD-ka max. 3000 tys , wielkość matrycy 32" , dobrze jakby był Full HD, do podłączenia mam DVD, Cyfra+ . Telewizor miałby służyć do oglądania TV i filmów. Raczej nie będę na nim grał. Zastanawiałem się nad SAMSUNG LE 32A756 http://www.samsung.com/pl/consumer/d...LE32A756R1FXXH Ma ktoś ten model? To byłby dobry wybór czy może polecacie coś innego? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Malak |
[QUOTE=malak;1004334]3000 tys/QUOTE]
Fajnie tez bym tyle chcial przeznaczyc, cale 3 mln;) Za 3100 idzie kupic 40a656 |
[quote=loki7777;1004540]
Cytat:
40" do mojego małego pokoju to za dużo. Po za tym pisałem, że 3 tys to max tego ile mogę wydać. Nikt nic mi nie doradzi ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:23. |