![]() |
Cytat:
a tu wybitnie starocie sprzedaja, 37xd1e chcialem kupic jak bylem w polsce jeszcze :D |
pepperman@ hmmm ... sa ludzie ktorzy uwazaja ze ziemia jest plaska i nie mam zamiaru im tlumaczyc ze jest inaczej
ten 'twoj' pioneer sie skonczyl z produkcja tych super plazm http://www.dailytech.com/Pioneer+Sto...ticle10954.htm kilka dni temu probowalem swemu dziecku wytlumaczyc dlaczego na telewizorze (LCD) dziadka nie mozna ogladac pod kontem telewizji :ysz: Cytat:
wiekszosc wpisow na tamtym forum sa wysoce subiektywne :> |
Cytat:
|
Cytat:
je***347;li wg Ciebie tamto to cha***322;a, to przez analogi***281;, w spos***243;b jednoznaczny sam opiniujesz Swoje "jedynie s***322;uszne stwierdzenia i wypowiedzi" :sciana: |
Cytat:
|
Cytat:
w tym przypadku jedno wyklucza drugie... @joujoujou ale xd1e to dwie serie w tyl... |
Cytat:
|
e tam buczy.... jesli kogos interesuje to polecam forum hdtv.com.pl du***380;o rzetelnych opini na temat wielu konkternych modeli TV
|
Cytat:
|
wyb***243;r mo***380;e i mniejszy || ale serca polskie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja te***380; mam LCD i powiem szczerze ***380;e m***243;j "stary" 100Hz CRT wysiada, mecze pi***322;ki no***380;nej w HD wprost za***...e, dodam do zalet LCD jeszcze jedn***261; zdecydowanie mniejsze ***380;uzycie pr***261;du :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:02. |