![]() |
no wlasnie nie - wide wymagania
calosc ma wisiec na scienie, wiec soundplate odpadaja ma miec radio, wiec odpadaja soundbary Samsunga i LG TV nie bedzie kozystal z dekodera swoja droga juz mysle, ze doloze 100 PLN i jednak wejde w 40" - Toshiba 40L6353DG http://www.toshiba.pl/television/con.../l6/40l6353dg/ |
@nimal przecież ten wspomniany soundbar możesz podłączyć też do TV Szajsunga nie?
Cytat:
Cytat:
|
ta 40 to dokladnie ten sam model z tymi samymi funkcjami tylko o wiekszej przekatnej ;)
|
@nimal zdecydowałeś się w końcu?
Znalazłem aplikację do zdalnej obsługi TV przez pilota - https://play.google.com/store/apps/d...i.remote.phone |
Tosia juz u mnie stoi
40", model 40L6353DG przez weekend mnie nie bylo, wiec nie mialem czasu na zabawe teraz jak wroce to dam znac co i jak na razie moge powiedziec tylko tyle, ze w trybie energooszczednym wlaczanie sie smarta jest masakrycznie powolne, po wlaczeniu juz smiga zobaczymy co sie zmieni, jak pozwole na ladowanie w tle |
Mam 46 i wolalbym wiekszy;) Smarta bym sobie darowal.
|
Ja mam "smarta" sharpa i tam jest porazka, lepiej dokupic raspberry pi i miec spokoj.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
smartboxy z andkiem zaczynaja sie od okolo 50 USD
konfiguracji zero - wpinasz i dziala tylko haslo do wifi i ewentualnie dociagasz ulubione apki z Play |
+ ewentualne clo;) Czyli to samo co Pi;)
|
cla nie ma bo wartosc nie przekracza 150 Euro
ewentualnie to VAT od ceny zakupu z wysylka, czyli okolo 20-30 PLN, ale zadko trzeba doplacac |
To nie 150 euro - skad ta wartosc - jak juz to chyba okolo 20-30.
|
UC moze zrezygnowac (czytaj zawsze rezygnuje) z naliczenia cla na towar w obrocie indywidualnym, gdy jego wartosc nie przekracza 150 Euro
wiec od 50 USD nalicza sie tylko (ewentualnie, raczej bardzo zadko przesylka laduje "na cle") VAT, czyli okolo 20 - 30 PLN (bo oni maja jakis dziwny sposob naliczania i nie jest to rowne 23% od pelnej wartosci tylko troche mniej, zaleznie od grup "clowych") |
Oki, niech bedzie. A poczta nie pobiera jakiejs dodatkowej oplaty jeszcze?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:09. |