![]() |
kłeszczyn
padł mi stary telewizor LCD SEG 26" ... miał chyba milion lat ;) co kupić - chodzi mi o coś małego max 26" i dość taniego, parametry nie muszą być wygórowane dzięki za info |
Jak patrze na ceny 26 cali sie zupełnie nie opłaca. 32 cale sa w podobnych cenach.
|
znalazłem takie coś ;)
http://www.electroworld.pl/produkt/o...26lb900-35805/ - ten odpada nie ma USB ;) http://www.electroworld.pl/produkt/t...4ft4253-61825/ wygrzebałem jeszcze monitor z TV :) - parametry całkiem niezłe a i cena nie zabija :) http://allegro.pl/lg-m2450d-tuner-tv...412861064.html P.S. do sypialni ma być ;) bo 22" to strasznie mało ... |
dobra ;)
kupiłem 47" :P |
Do sypialni? :wow: Na suficie będzie? :D
|
Cytat:
ten poszedł za inne LCD HD ;) |
Dobry wybór. Kupno małego za 900zł się całkiem nie opłaca.
|
A co powiecie na promocje w N - Telewizor Samsung 32***8217;***8217; full HD 1 zł ?
|
Jaki TV wybrać do 1400 złotych
Hej chce sobie zakupić TV :) Jako że jestem trochę zielony w tym temacie to zwracam się do was z prośbą o pomoc. Z tego co się orientwałem to Samsungi mają najładniejszy obraz. Wszystkie TV są teraz fullHD więc o to się nie martwię. Do TV będzie podłączony PS3 i Blu-ray. Czy na jakieś parametry warto zwrócić uwagę. Zastanawiam się nad wifi czy to jest przydatne?
|
a ile cali? mało kaski trochę, doszporuj i bravie albo viere kup
|
Wiem że to zabrzmi lamersko, ale ja (prawie) zawsze kupuje LG i nie żałuje (mam aktualnie 2 monitory, TV LCD i Plazmę tej firmy).
Są stosunkowo tanie i niezłe, a w tej cenie chyba nie ma co wybrzydzać. Jeżeli to do PS3 to zwróć uwagę na czas reakcji matrycy - im mniej tym lepiej. Do gier potrzeba też telewizora z minimalnym input lag, ale tego producenci nie podają niestety. Wifi z DLNA fajna rzecz, ale ponownie w tej cenie nie ma co wymyślać. Najważniejszy w telewizorze jest ekran a nie bajery. |
No nie wiem, czy wszystkie teraz są Full HD. Co prawda skoro o tym piszesz, to raczej zwrócisz na to uwagę i nikt Cię w tej materii nie naciągnie na coś sprzed epoki, ale ostatnio w gazetce MM było w większości o TV właśnie, a na pierwszej stronie oferta modelu o rozdzielczości 1024 x 768... Za cenę zresztą wcale nie niższą niż Full HD. Widocznie w magazynach im zalegał...
Mnie się też - pomimo świadomości, jaka to firma - podobają Samsungi; i to zarówno te z niższej jak i wyższych półek cenowych - choć w wyższych konkurencja jest już bardzo wyrównana. |
telewizory plazmowe hdready (1024x768) nie zalegają w magazynach, bo to tegoroczne modele: LG A4500 Samsung e450 i Panasonic X50 i są parę setek tańsze od fullhd. Posiadam taki tv, był to świadomy wybór (wolę tanią plazmę hdready niż tani lcd fullhd), nikt mnie nie naciągnął, gdybym dopłacił do plazmy fullhd te parę setek czułbym się naciągnięty (rozmiar 42"). Widziałeś Jarson w ogóle obraz na takim tv?
|
A czy przypadkiem HDReady to nie jest 1280x720?
|
Nie, to 720p. Wiekszosc Tav "HD Ready" to 1366x768...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:34. |