![]() |
W tej cenie oczywiście że plastik jak chyba 100% tv na rynku i wygląda to
równie "żałośnie" jak pastik udający wysoko gatunkowe drewno lakierowane i polerowane wielokrotnie... |
Moj wuj mial telewizor wlasnie o takiej fakturze (tez plastik), wiec organileptycznie stwierdzilem, ze to szkaradny potworek do salonu...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Niech mi ktoś odpowie, czy warto 3D kupować, widziałem to raz w sklepie, popatrzyłem przez te okularki, bardzo mi się to nie podobało. Telewizor był chyba Panasonic, ale do końca nie jestem pewny...
|
To co ja planuję ma taką opcję. Czy warto? Odpowiem jak będę miał BD z 3D i okularki. Na razie się nie zanosi.
Mogę podać numer konta, to po słusznych wpływach zakupię i odpowiem :) |
3D IMHO nie warto. Lepiej kupic model z lepszymi parametrami obrazu a bez 3D albo zaoszczedzona kase odkladac juz na next TV gdzie bedziemy mieli 3D bez meczacych okularow.
|
Pelna zgoda z frogiem.
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
N o to mnie uspokoiliście, moje kredyty też. :)
|
KDL40EX720 wisi :)
|
Po dość długich poszukiwaniach stanęło na Panasonicu TX-P42G30E :).
|
Kupuj i testuj! Właśnie popsuł mi się pilot od telewizora i mocno myślę nad zakupem... oryginalny pilot ponad stówę, tuner do naziemnej też... :> To już pierwsza rata z 10 z głowy, a jak fajnie na Święta ogląda się reklamy w nowym telewizorze. :szczerb:
|
Cytat:
Ale prawdziwe hd jest tylko na max 24cale. Dlatego nowe to 4k2k. |
40HX720 prawie 1k droższy od EX, a różnica tylko w podświetleniu. EX też rewelacyjnie działa :)
|
Cytat:
|
Cytat:
miałem okazje pooglądać materiał HD na 50vt30 na THX-ie i wrażenia są BARDZO pozytywne - w G30 jest chyba ten sam panel więc także powinno być podobnie |
@Arepo to zdawaj szybko relacje z zakupu i utwierdz mnie w przekonaniu zakupu za miesiac tego samego ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:21. |