![]() |
Nie potwierdzam :D
|
i laptopów Fujitsu Siemens....
|
Z tego Waszego gadania oer analogia wnioskuje jedno (zeby bylo do tematu) - nie kupowac telewizorow na "F" - i sie sprawdza (Funai?)!
|
Japoniec japoński a japoniec europejski to jest tak, jak chłop a chłop bez jaj :taktak:
|
Ja mam niemca wyprodukowanego przez GM na Żeraniu :)
|
moj jest japonskim holendrem z sercem francuskim;)
|
tez sie japonskim Japoncem kulam :D
|
Cytat:
Używanie telewizora nie jest objęte gwarancją :D :rotfl: |
Cytat:
|
trza bylo japonca kupic;)
|
Cytat:
Więc Folkswagen też. :smutny: |
Ilość załączników: 1
|
Brat ma fiestę i nie narzeka - bardzo fajny samochodzik. Ze złych rzeczy moge wymienić hydrauliczne sprzęgło - drogie w naprawie. Ale poza tym wszystko OK.
Co do ściereczek - uważam że te z mikrofibry są dobre do wszystkiego od obiektywu (oczywiście delikatnie!) po ekrany i nie kolekcjonuje ich. Jeżeli taka ściereczka jest w stanie zrobić rysę na obudowie to równie dobrze farba może zostawać na palcach od dotyku... |
Cytat:
|
Taaak.
Kupiłem jakiś czas temu kamerę. Producent dołączył ściereczkę 3 x 4 cm do przecierania ekranu dotykowego. Bardzo praktyczna - noszę ją w futerale razem z kamerą i jak mi się zafajda ekran w trasie od brudnych paluchów, to sobie go nią przecieram. Ale jak sprzątam chałupę, to nie będę kolekcjonował ścier do telewizora, dvd, dekodera, odtwarzacza, magnetofonu, wzmacniacza, czy video, tylko dlatego, że są do nich "dedykowane". |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:29. |