![]() |
Do "dużego" pokoju w bloku - 16 m2, to większa przekątna nie potrzebna.
Dokładnie ten sam model LG biorę pod uwagę w wersji "minimum wydatków". :D Albo jeszcze LG 32PG6000 100Hz |
Nie wiem, mam od września telewizor za ~1500zł (32LG3000) , jest rewelacyjny. Gdybym miał wydać więcej - zdecydowanie pchałbym się raczej w większą przekątną niż jakieś wodotryski :taktak:
Brak FullHD w zupełności nie przeszkadza mimo że mam nkę - chyba za mała przekątna żeby można było to odczuć. I myśle ze za pare lat zdecydowanie bardziej będzie mi przeszkadzało to że ma tylko 32'' niż to że ma 15000:1 (i tak na oko obraz jest boski) Co innego jeżeli ma służyć za monitor. Tylko FullHD. |
Ale telewizor kupuje się na ładnych kilka lat, więc musi być "na wyrost". Blureje się chyba upowszechnią... Ta jej kablówka (UPC) ma też sygnał cyfrowy, więc...
|
Jak z kablówki to overkillem będzie nawet telewizor za pół tej ceny :D
|
W sumie to czasami coś ogląda z kablówki :D Bo tak, to masz rację - w starym dźwięk jest, nie ma obrazu, do spania idealny telewizor! :D
|
Nie dobrze.
Po co jej telewizor jak ona ciągle śpi? |
Telewizor mojej siostry wyzionął ducha...
Biorę SHARP 32XL8E za 2599....dobrze kombinuję? :> |
Ja mam Assembled In Poland :P
|
Cytat:
|
a ja mam w pracy FS lapka i nie narzekam i nawet Wifi działa :P
a telewizory kupuję zawsze na ''S''. :D |
jeden z moich informatykow mial w pracy FS lapka - narzekal bardziej niz ja na sluzbowego HP :haha:
tak wiec z doswiadczen jednostkowych, po ich zebraniu, robi sie powoli probka reprezentacyjna ;) |
Ja nie miałem żadnego, ale wiecie, firm na F nie jest znowu tak dużo :rotfl:
Ale słyszałem złe opinie o tych sprzętach, więc nie tak całkiem to sobie zmyśliłem ;) edit: A nie kiedys próbowałem na jednym FS zainstalować WiFi. Karta Wifi była, sterowniki zainstalowane ale za cholere zadnej sieci nie widziała. Skończyło się na donglu USB. |
Cytat:
:mruga: Powiedz mi tylko po co miałem sobie kupować następnego skoro ten pierwszy mnie wkurzał?:hmm: |
Co to za doświadczenie: jeden?
To tak jakbyś szkalował wszystkie kobiety mając do czynienia tylko z jedną zołzą... |
Cytat:
Jednego miałem i więcej nie chcę:nie: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:29. |