![]() |
Witam Panowie... Szukam prostego telewizora 50-55" w cenie do 2500PLN, bez smartów, wystarczy FullHD
|
Cytat:
|
Nawet nie wiem czy uzywka nie bedzie smartem , pomijam ze wcale nie trzeba korzystac z tych funkcji, obecnie sharp wprowadzil nowa linie tv ktora wygrywa wszystkie nagrody 55cali uhd z tunerem dvb-T/T2/S/S2/C za 550euro ~2200zl
|
Dawaj link do tego sharpa:)
|
|
No chyba nie, za to ty za chwilę dostaniesz bana. :rotfl:
|
Cytat:
|
Masz może model?? Juz widze na stronie UK Sharp 55 inch LC-55CUG8052K
|
nie pamietam , wiem ze ma dvb-t/t2/c/s/s2 i tego nie ma na kartonie :> ale ma wszystkie glowice i jest uhd , kolega kupil bardzo sobie chwali bede w czwartek w tesco to zrobie fote ;) lub sie go spytam co to za model ale to jakas sciema bo ma przeklejane nalepki w tesco na kartonie i jest wyzszy model niz na kartonie pokazane :D
|
No dobra, teraz ja potrzebuję coś na ścianę, nie musi być UHD, musi być przynajmniej 49 cali, proste, bez 3D, WiFi mile widziane, jakieś Androidy, to sam nie wiem?
A zapomniałbym, musi być za dwa kafle. :D A, no i musi być do tego mocowanie pozwalająca na odsunięcie od ściany i przekrzywienie, pokój kicha 7 metrów, a TV w rogu. |
A pytanie z innej beczki, dobry TV, calasy minimalnie 32", z poprawnym rozpoznawaniem 240p i dobrym, nie musi być jak framemaister, upscallerem? Cena roli aż takowej nie gra byle oba punkty były spełnione. :D
|
Trzeba bylo dodac lcd/oled bo inaczej to crt;)
|
No ale jak to? Zupełnie nic LCD/LED/OLED z poprawnym wyświetlaniem/rozpoznawaniem 240p? Bardziej mi chodziło o konsole, że 240p jest wykrywane jako 240p a nie 480i z dziwną próbą deinterlace. xD
|
Cytat:
Cytat:
|
W okolicy, to mam wszystkie internetowe sklepy i warszawskie też. :P
Zupełnie nie jestem w temacie, to się pytam. ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:29. |