![]() |
Cytat:
Nie sa zbyt drogie i bardzo dobrze sie trzymaja. ewentualnie TDK. |
Et-602
A co powiecie o easy touch et-602?
Też jest na allegro, ale nie ma wypisanych takich funkcji jak: zoom, stop klatka itd. Czy on to wszystko ma? Spodobał mi się bo mozna w nim latwo zmienic firmware, chociaz nie znalazlem innego niz na stronie producenta ale on jest stary i na pewno wszystkie te odtwarzacze go mają Co jest lepsze: et-602 czy hd-128? |
Cytat:
:mruga: |
Cytat:
Cytat:
|
Gwarancja.
Na jednej aukcji Allegro wyczytałem, że wiwa 128 posiada gwarancję door-to-door.
Czy to prawda??:help: :help: ??? ??? ??? |
Cytat:
Właśnie dlatego wziąłem tę Wiwę :tak!: || Cytat:
Po prostu płyta jest pewnie trochę kiepsko nagrana (potrzebny wykres z Nero CD-DVD Speed) Ta Wiwa przynajmniej w przypadku DVD-R jest czuła na jakość nagrania :czytaj: Chyba, że sam film ma jakieś nietypowe parametry kodowania z czym odtwarzacz sobie nie radzi Tylko ten jeden film z tej płyty tak się odtwarza czy wszystkie? :pytanie: |
Cytat:
|
Cytat:
bo mam lipny telewizor :P ale chyba jednak wezme samego emperora III za 189 zl choc bardziej mi sie podoba design prince'2 ale czytalem temat na forum i wyszlo ze emperor jest jednak ciut lepszy i nowoczesniejszy :) |
Cytat:
zawsze mozna wziac za darmo i sprzedac :taktak: ;P |
Cytat:
|
No i przysz***322;a do mnie WIWA :)
Wygl***261;d ca***322;kiem spoko, ale zapach tych plastik***243;w straszny :P Odpali***322;em sobie filmik w XviD-zie i zauwa***380;y***322;em, ***380;e co jaki***347; czas wyst***281;puj***261; jakie***347; dziwne zatrzymania i przeskoki tzn. wskakuje na 1-2s czarny ekran z jakim***347; kolorowym paskiem i po chwili odtwarzanie trwa dalej. Film odtwarzany by***322; z p***322;yty DVD-R, p***322;ytka sprawdzona w kompie nie ma zadnych b***322;***281;dnych sektor***243;w... Mia***322; kto***347; podobny problem? |
pytalem juz o jeden zestaw a teraz zapytam o drugi
manta emperor 3 + glosniki manty za 289zl + jeszcze bon na 60zl do wykorzystania w realu teraz to sie chyba oplaca? nawet z tymi lipnymi glosniczkami ktore i tak sa lepsze od tych z telewizora jakie macie opinie o emperorze? |
Cytat:
Trzeba mieć jedynie dowód zakupu :czytaj: :mruga: |
Ja jeszcze mam jedno proste pytanko...
do kiedy mam podbić w Carrefour-ze gwarancję tej zakupionej Wiwy 128 ?? Przypomnę że zakupu dokonałem w ubiegły piątek tj. 02 czerwca 2006 roku?? Na razie po kilku próbach leci dobrze :-) |
Cytat:
|| |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:36. |