![]() |
Witam. Zgodnie z tym co wcześniej postanowiłem
:D nie ukrywam że przy pomocy tego topicu na tym forumie :D kupiłem dzisiaj odtwarzacz DVD/DivX Wiwa 128 HD za 149 zł :spoko: w bytomskiej Plejadzie, a konkretnie w Carrefour. Wypróbowałem już kilka płytek (płytkę DVD nawet przepuścili przez odtwarzacz jeszcze w serwisie w sklepie) :taktak: , potem w domu już puszczałem również flmy w DivX (avi) z napisami i... :sciana: i...wszytko by było w porządku gdyby nie to że gdy napisy wyświetlane są w dwóch czy w trzech linijkach, to ta ostatnia linijka z napisami jest w połowie ucięta, bo "wchodzi" w dolną krawędź ekranu...:wow: :sciana: czy można w Wiwie 128 jakoś te napisy podnieść w górę?? Bo szukam po menu i po klawiszach pilotka i nie umiem za bardzo takiekj opcji znaleźć... Panie Vizzard, Ratuj Pan :help: :help: :help: |
Cytat:
Eeee... Gadanie :D |
Faktycznie z tymi cenami to im troch***281; odbija..w naszym tarnog***243;rskim Tesco Wiwa 128 HD jest za 219 z***322;... c***243;***380; za r***243;***380;ne ceny...
|
Korr HYD-9907DX
ma on jedna powtarzalna czesto wade min wyjedzie tacja (otwiera sie klapka) bardzo czesto zacina sie ta klapka :( pomaga wspomaganie reczne |
A propos Korra
Będąc dziś w Tesco zauważyłem niezwykle atrakcyjną promocję :czytaj: Korr HYD-9907DX za jedyne 289zł :O Skąd oni biorą takie ceny? :sciana: Na święta w Geant był po 169zł :taktak: Chyba, że tu dołożyli super ekstra bajeranckie pudełko gratis ^_^ |
Cytat:
A tak podsumowują - czy ta Wiwa ma jakieś wady, których nie ma np. Manta Emperor III albo Prince II (ewentualnie jeszcze Korr)? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wiwa 128 w Selgorsie od bodaj***380;e 12 czerwca za nieca***322;e 150 z***322;otych.
|
Cytat:
chetnie ogladniemy :taktak: |
Dzięki, o Vizzardzie za screen-y z wielkością czcionki z Wiwy 128 HD.
A akurat jeśli chodzi o napisy-maczek w LG, to przypominam że mam odtwarzacz LG DVX9900 i na codzień od pół roku go używam, gdzie po wgraniu zaraz po jego zakupie softu (co prawda nie ze strony producenta :D ) są do wyboru 3 wielkości rodzaju czcionek, a ostatnia nazwana jako 'duża' jest duża, zresztą moze też Wam tu wrzucę dla porównania jakieś zdjątka to se zobaczycie...:taktak: za jakis czas, bo teraz zaraz tego nie jestem w stanie wykonać...:fiu: |
Cytat:
LG czy Smsung tam do piero jest maczkiem :( |
Cytat:
Piszę po prostu o tym co mam Natomiast powiem, że nie mam takiej potrzeby dokonywania zmian Białe, wyraźne i duże dostosowujące się do tekstu literki Jak dla mnie wystarczy :taktak: :mruga: |
Cytat:
ale juz kroj czcionki zostaje. (tak jak ktos tam sobie wymysli ) w wiwa-ch sa na moje oko za "szczuple" ;) sam osobiscie mam 2 kolory /4 wielkosci / tlo/ ... i tam jakies bajerki |
Tu natomiast można zmienić sobie: wielkość liter, tło napisów, kontur oraz kolor :czytaj:
:mruga: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |