![]() |
Witam ponownie.
Jak wcześniej obiecywałem załączam zdjątko ekranu telewizorni z wielkością czcionki z odtwarzacza DVD/DivX LG DVX9900. Przypomnę, że ten soft który mam teraz wgrany pozwala na wybór trzech wielkości czcionek. Wielkość ze zdjęcia jest ustawiona jako największa. http://img95.imageshack.us/img95/325...99000ju.th.jpg Pozdrawiam :D |
Manta Prince 2... Nawet niez***322;y odtwarzacz.. Jednak je***347;li chcesz kupi***263; go z g***322;o***347;nikami 5.1 Manty, to stanowczo odradzam. G***322;o***347;niki do d*** Nawet jak na niewymagaj***261;cego u***380;ytkownika. ***346;miech na sali z takimi g***322;o***347;nikami.
Prince 2 jest ulepszon***261; wersj***261; swojego poprzednika. Emperor 3 zosta***322; konstruowany od pocz***261;tku :] |
a co sadzicie o mancie prince + glosniki 5.1 za 349zl w realu.?
i czym sie rozni prince od emperora? dodam ze nie jestem wymagajacy. :) |
Cytat:
|
Ja narazie nic nie zmieniam
niech sie martwia niezdecydowani :D |
Cytat:
:> |
Cytat:
Odtwarzacz to właściwie tylko soft i chipset :taktak: BTW A jakież są te kryteria wygrywania? :pytanie: :D |
Moze warto poczekac na
DVD-017 Emperor III USB a w sieci kaufladn DVD-011 EMPEROR III - 178 - pln |
Cytat:
|
Wiwy, Korry... eee.. troche to widze potanialo i sie polepszylo w porownaniu z tym co bylo rok temu (ale to i tak sie tylko soft zmienia i troche chipset - m.in. ten obslugujacy QPEL).. i wciaz wygrywa tylko jedno urzadzonko :]
pozdro |
A w Tesco się dziś opamiętali i Korka pusćili po 169zł
Także jak ktoś chce to niech wsiada w PKS Póki jeszcze kilka sztuk jest :> || |
No to WIWA zam***243;wiona na allegro za 164+20z***322;, chyba wyjdzie podobnie jak bym mia***322; podjecha***263; do najbli***380;szego cerfula w ZG (100km tam i z powrotem) ;)
Zobaczymy co to b***281;dzie za wynalazek :) |
Cytat:
I tym sposobem uratowałem kolejne istnienie... || |
OJEJEJEJEJ!!!
Ale przywaliłem z tym podnoszeniem napisów!!! :fiu: "Jak Łysy Grzywką o Kant Kuli" :haha: Przecież w instrukcji pisze jak byk: Płynna regulacja wysokości wyświetlanych napisów :czytaj: :czytaj: Istnieje możliwość podwyższania i obniżania napisów wyświetlanych w filmach MPEG-4. Funkcja ta realizowana jest podczas odtwarzania filmu za pomocą kursorów znajdujących się na pilocie: ***9650; , ***9660; ........ :czytaj: ...czyli wniosek z tego : czytać, czytać i jeszcze raz czytac instrukcje obsługi...:czytaj: pozdrawiam :) |
Cytat:
bo mam inne duże wydatki i spłatę za rok wielkiej pomarańczowej kropy :taktak: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:37. |