![]() |
Tego nie sprawdze czy dobrze sa wlozone:) Ale jak widzisz po komentarzach nikt na jakosc tych tuszy nie narzeka;)
|
Zależy kto kupuje. Jak tacy, którzy zdjęć nie drukują tylko sporadycznie grafikę, to mogą nie widzieć różnicy. :mruga:
Jedź do laski i zobacz czy ma dobrze wsadzone. :D |
yhym za daleko;)
Z tego co mi dziewczyna przyslala(wycinek instrukcji na temat napelniania) wynika ze odpowietrznik w tuszach musi byc otwarty - prawda czy falsz? Jak prawda to to bedzie przyczyna nie drukowania. |
Cytat:
Kupować na gwiazdkę tusze hm... niby praktyczne ale raczej niewypał :D |
To nie moja dziewczyna - chociaz bardzo urocza. Moja siedzi w domu ale ma(my) ta sama drukarke:)
|
Cytat:
|
Teraz juz tez drukuje:) Niby troche slabsze kolory ale jak ja kupowalem to nic innego nie bylo. Teraz jest trigon ale tez tego nie znam:)
Juz widze ze alex69 polecal ta firme - niestety ich strona padla:) W sumie tansze niz te moje. |
Dziecko szuka taniej drukarki laserowej. Z Waszego polecenia (konkretnie Marynarza-serdeczne dzięki) Kupiłem swego czasu xeroxa3117. Czy jest obecnie coś podobnego funkcjonalnie i cenowo?
|
HP P1102 i P1102W. Dostepne sa w miare tanie zamienniki <100zl.
Brother 7030 - combo ze skanerem ale tonery to chyba i po 50 sa (bo bez chipow). Niestety (albo raczej bez znaczenia) beben na 12000 stron (60 ryz, kto tyle drukuje w domu?). Ja w moim Xeroxie 3117 mam dopiero pierwszy toner po starterze. |
Porusze temat epsona windows 7(32bit) oraz plyty na s.939(nforce4 ultra) - udalo sie komus w takiej konfiguracji zainstalowac ta drukarke? Ja sie mecze i nie daje rady. Nie ma sterow do nf4 pod w7 i instalator nie wykrywa drukarki, windows nie instaluje, wywala blad. Szukalem w necie i kiszka. Teraz zainstalowalem jakis sterowniki modowane pod w7 i bede patrzyl czy zadziala. Troche zalamka zwlaszcza ze pod serverem 08 dzialala idealnie:(
Skaner i inne *******y sie zainstalowaly. Tylko niech mi nikt nie pisze ze to wina kabla usb;) Dobrze ze w domu sa jeszcze 2 inne to jutro sprawdze:) Kabel sprawdzony. Nadal nie dziala:( Zobacze i usune kontrolery usb, w ostatecznosci przywroce windowsa i wtedy zobacze jeszcze raz. Prosze o polaczenie postow. |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Kryształową kulą dysponuję...
Załącznik 56869 |
No tak sx510w;) W7 sp1. Przywrocilem czystego windowsa i przy istalacji sterow wywalilo jakis blad i restart kompa.
|
Problem rozwiazany. Wine mial windows - konkretnie ta kopia byla skopana. Kopia z MSDN dziala idealnie:)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:23. |