![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | ||||||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Gdyby XMPP stał się standardem w latach 70-80, to dzisiaj był by jedynym systemem dzięki któremu można wymieniać wiadomości w czasie rzeczywistym. Cytat:
Cytat:
Do dużych firm, które wdrożyło standard XMPP jest min. Facebook ze swoim FB Chat, NK ze swoim NK Talk, Sympatia.pl, WP ze swoim Spikiem czy jak to się tam nazywa, Tlen.pl, AQQ(które w polsce jest bardzo duże). Oczywiście takich przykładów jest więcej. Kurde wychodzi, że AOL/AIM ma otwarte S2S ![]() Cytat:
Cytat:
Jeżeli się kogoś pytam czy np. korzysta z Googe Talka i dostaję pozytywną odpowiedź, to wiem, że w każdej chwili będę mógł z taką osobą porozmawiać, lub ona ze mną. Tak napisałem do osoby z serwera Google aby pokazać, że jest to możliwe, bo twoje poprzednie posty twierdziły, że takie coś jest niemożliwe. Na swojej liście kontaktów mam osoby z różnych serwerów.
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Programy do nagrywania nie widzą nagrywarki | forresty | Napędy optyczne DVD | 2 | 04.12.2010 13:12 |
Jaki DARMOWY antywir, firewall polecacie??? | Nestorius | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 1 | 24.02.2008 15:48 |
Jakie programy do pakietowego nagrywania na DVD+RW? | kadi500 | DVD-Video | 2 | 28.11.2003 19:40 |
jakie download managery polecacie | -Sid-The-Rat=> | Off topic | 28 | 17.06.2002 17:21 |