![]() |
Cytat:
|
No i fajnie. Nie to żeby mi było jakoś strasznie potrzebne bo GParted jest świetny.
Tak czy inaczej każdy program jest lepszy niż to co jest dodane do Windows. |
W sumie to poza użyciem dmcrypta nie widzę w nim nic czego gparted nie potrafi, a ten ostatni jest przynajmniej sprawdzony.
W każdym razie kibicuję. Ja też bym wolał jeden, wszystko mający program tego typu, który nie byłby zubażany przy instalacji Linuksa jak jest właśnie z gparted. |
Cytat:
Cytat:
|
Wordpadem przez Outlooka. I po coś mi przypomniał ten beznadziejny film? A już prawie zapomniałem tej kwestii. :P
Po za tym ja napisałem to poważnie. Mamy tam tęczę lgbt, buddę i nieporządek. O, już wiem! To lewacka infografika! :D |
A włamać Ci się emaksem przez sendmejl? ||
|
Satanistyczna, gejowa i bałaganiarska. ;)
|
Ciekawa infografika
Understanding Debian |
nwipe lepszy, wszechstronniejszy - fork dbana.
|
Eraser dla Linuksa ;)
Cytat:
|
Ciekawy art o oprogramowaniu muzycznym na Linkusa
http://404.g-net.pl/2014/09/muzyka-z-linuksa-1/ |
Cytat:
|
Czemu więc wspomina o nich przy usuwaniu cowsay, a nie apt-get autoremove?
edit: Aaa racja, zaaferowałem się tą srogą listą nie czytając uważnie komunikatu... To w takim razie od czego zależą te powiązania? Dlaczego u mnie razem z krową lecą inne programy, a u Ciebie tylko sama? |
Te pakiety to pozostałości po innych które wy***łem lub coś.
|
To chyba też "trochę" za dużo... Po co mu alsa, xulrunner itd. W ogóle czemu to jest powiązane tak ze sobą? Przecież z Xulrunnera korzysta choćby Firefox, jak wyrzucisz cowsay to przestanie działać Firefox? Nie widzę w tym żadnego sensu, nie znam Linuksa prawie wcale ale domyślam się że jest jakaś baza, w której przechowywane są zależności - co z czego korzysta i w jakich wersjach. Czemu więc wywalając tak prostą rzecz, chce wyrzucać też inne używane przez inne programy?
Przerażasz mnie... Ale nie fail bo ja takie grube sprawy testuję na polowym laptopie. Jak coś działa to dopiero robię to samo na desktopie, a jak zabije system tak jak teraz to przywracam w 5min z obrazu. :P Powiedzmy, że znalazłem nowego jeża i próbkuje go patykiem - konsole już się znudziły, "zpozamykały" i ogólnie to zło. ;) PS: To skrzywdź się jeszcze mint-fortune i dopisz sobie w bashrc: "/usr/bin/mint-fortune". :P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:18. |