![]() |
Cytat:
"kajak pneumatyczny, Sevylor Adventure, trekking, spływ Wartą, miasto widmo Pstrąże, fabryka amunicji DAG Krzystkowice, Krzywy Las, opuszczone więzienie Mrowino, fotografia, sesja ślubna, pływanie, bieganie, camper, survival - po prostu blog o głupich pomysłach Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas " Nie, żeby mi to w jakikolwiek sposób przeszkadzało, (bo nie przeszkadza) tylko sie zdziwiłem :) |
??????
|
Cytat:
Kłania się czytanie ze zrozumieniem. Cytat:
|
jak wyzej :P
|
Cytat:
Jest w pełni funkcjonalny i wydaje mi się że oryginalny. |
Cytat:
Jednak, większośc firm proponujących czy to sprzęt z zainstalowanym Linuxem, czy też implementację samego systemu w firmie, określa go jako "darmowy" i w ten sposób wprowadza w błąd ppotencjalnych klientów, którzy - w swojej naiwności - wierzą, że dostaną w pełni funkcjonany i oryginalny system za darmo i nie będą ponosili żadnych kosztów z tytułu jego użytkowania. |
Bo linux nie jest "darmowy" tylko (przynajmniej w większości) "wolny".
|
Proponuję lekko zmienić definicję Linuxa, jako "darmowego" systemu.
Lepsze byłoby określenie: "system, który możesz zainstalować za darmo." |
Nvidia postawiłą na Waylanda
http://lists.x.org/archives/xorg-dev...ch/041534.html |
Mi się bardzo podoba, ale jest nielogiczne.
"Open" i "New" po lewej, "Save" po prawej, menu jakiś przycisk, chaos i pożoga. Moim zdaniem New po lewej, Open pośrodku, Save po prawej , Zamykanie na dolny lewy róg, Menu na dolny prawy :> Pod dotykowe ekrany czemu nie, ale robienie myszą kilometrów czy klawiszologia rodem z symulatora wahadłowca to nie mój sport :) |
A mnie nie, ubogie. Czy mi się wydaje czy brakuje przycisku maksymalizuj i zrzuć na pasek?
|
Cytat:
Strasznie podoba mi się gedit! |
Cytat:
|
Pytanie czy gry które go będą obsługiwać, będą tak wykastrowane jak metro 2033 The Last Light.
|
CRYENGINE oficjalnie na Linuksie
http://www.penguingamers.eu/cryengin...e-na-linuksie/ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:47. |