Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   Micorsoft Blokuje Piratow. No More UPDATE!! (https://forum.cdrinfo.pl/f113/micorsoft-blokuje-piratow-no-more-update-54753/)

adixo 05.03.2006 19:56

Cytat:

Napisany przez Piterniel
To podmień 3x - nie sprawi Ci to chyba większego problemu ;)

Już wiem skąd 3 raz mi się pokazał :)
wszedłem na windows update i tam sprawdziłem legalność windy ( instaluje się wtedy KB892130 )no i okazało się że sprzedano mi pirata :> podmiana wszystkich 3 dała bardzo dobry skutek

Gabber_ 05.03.2006 22:51

Cytat:

Napisany przez **mondeo**
to powinna być ta łata KB905474 i poprzez dodaj/ usuń powinna sie dać odinstalować
a jak nie to zajnstaluj program RegCleaner
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=177&t=29

jest to Przydatne darmowe narzędzie do zarządzania rejestrem systemowym. Umożliwia m.in. usuwanie nieużywanych wpisów rejestru pozostawionych przez zainstalowane oprogramowanie, usuwanie programów z listy "Dodaj/Usuń Programy" w panelu sterowania Windows, usuwanie nieużywanych bibliotek DLL (również współdzielonych) oraz zarządzanie typami plików. Umożliwia stworzenie kopii zapasowej rejestru. Dużą zaletą jest programu jest przejrzysty i polskojęzyczny interfejs.

Uwaga!

1. Nie zalecamy używania programu początkującym użytkownikom.

2. Zmiany interfejsu programu na język polski dokonuje się w menu OPTIONS -> Language -> Select Language.

Tak właśnie tu masz racje ze nie zaleca sie używania tego programu przez początkujących :) ja niestety nim jestem i nie chce nic popsuć czytałem całą duskusje od początku i mam problemy własnie z tą śmieszna aktualizacją :( jeżeli ktoś wie jak to zrobić a żeby działała ta aktualizacja i jak korzystać z programu do czyszczenia rejestru przez RegCleaner PROSZĘ o bardzo jasne wskazówki dla mnie w celach EDUKACYJNYCh oczywiście będe bardzo wdzięczny :pirat: :mysz:
Z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich biorących udział w dyskusji

Pagerus 06.03.2006 07:44

Hehe - właśnie przed momentem zainstalowałem tę cudowną poprawkę na kompie w robocie :)

woitas 06.03.2006 09:05

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Hehe - właśnie przed momentem zainstalowałem tę cudowną poprawkę na kompie w robocie :)

więc jak? masz pirata :>

ed hunter 06.03.2006 09:20

Cytat:

Napisany przez woitas

może bandytę - oceniając po cenie, czyli XP Profesional BOX ;p

Gabber_ 06.03.2006 10:09

Cytat:

Napisany przez Piterniel
WGA.Fix-LiTE
Zapraszam do pobierania. Po uruchomieniu tego wykonujesz ponowny rozruch i cieszysz sie pofixowanym Windowsem.

:mysz: :pirat: :mysz: DZIĘKI ZA POMOC :mysz: :pirat: :mysz:

**mondeo** 06.03.2006 11:56

Cytat:

Napisany przez Gabber_
Tak właśnie tu masz racje ze nie zaleca sie używania tego programu przez początkujących :) ja niestety nim jestem i nie chce nic popsuć czytałem całą duskusje od początku i mam problemy własnie z tą śmieszna aktualizacją :( jeżeli ktoś wie jak to zrobić a żeby działała ta aktualizacja i jak korzystać z programu do czyszczenia rejestru przez RegCleaner PROSZĘ o bardzo jasne wskazówki dla mnie w celach EDUKACYJNYCh oczywiście będe bardzo wdzięczny :pirat: :mysz:
Z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich biorących udział w dyskusji

to powinno ci trochę rozjaśnić ,jak używać programu
a najważniejsze to nie czyścić zakładki KOPIA,bo w każdej chwili mamy możliwość przywrócenia z kopij
http://www.agavk.p9.pl/strony/progra_regcleaner.php

Gabber_ 06.03.2006 12:51

Wielkie dzieki POZDRAWIAM :mysz: :pirat:

Pagerus 06.03.2006 14:42

Cytat:

Napisany przez woitas

Nope - mojego pracodawcę stać na legalne oprogramowanie :) mówiłem, że instaluję aktualizację z Windows Update - widać - źle mnie zrozumieliście...

**mondeo** 06.03.2006 15:49

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Nope - mojego pracodawcę stać na legalne oprogramowanie :) mówiłem, że instaluję aktualizację z Windows Update - widać - źle mnie zrozumieliście...

OK!! wszyscy to rozumiemy
ale po tej aktualizacji to pewnie pokazuje że masz pirata :haha: ,czy nie masz żadnego komunikatu

Pagerus 07.03.2006 08:05

Cytat:

OK!! wszyscy to rozumiemy
ale po tej aktualizacji to pewnie pokazuje że masz pirata :haha: ,czy nie masz żadnego komunikatu

Jak na razie wszystko jest ok i bez bólu :)

ed hunter 07.03.2006 09:55

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Jak na razie wszystko jest ok i bez bólu :)

to tak jak u wszystkich wytrawnych piratów :> :rotfl:

pepperman 07.03.2006 13:23

Cytat:

Napisany przez ed hunter

no ba...

Pagerus 07.03.2006 14:21

Cytat:

Napisany przez ed hunter

Eeee... nie będę próbował Was przekonać... bo się tylko zmęczę :rotfl:

Gabber_ 07.03.2006 15:58

Cytat:

to powinna być ta łata KB905474 i poprzez dodaj/ usuń powinna sie dać odinstalować
a jak nie to zajnstaluj program RegCleaner
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=177&t=29

jest to Przydatne darmowe narzędzie do zarządzania rejestrem systemowym. Umożliwia m.in. usuwanie nieużywanych wpisów rejestru pozostawionych przez zainstalowane oprogramowanie, usuwanie programów z listy "Dodaj/Usuń Programy" w panelu sterowania Windows, usuwanie nieużywanych bibliotek DLL (również współdzielonych) oraz zarządzanie typami plików. Umożliwia stworzenie kopii zapasowej rejestru. Dużą zaletą jest programu jest przejrzysty i polskojęzyczny interfejs.

Uwaga!

1. Nie zalecamy używania programu początkującym użytkownikom.

2. Zmiany interfejsu programu na język polski dokonuje się w menu OPTIONS -> Language -> Select Language.

Pytanie czy z RegCleaner mogę usunąć wszystko z zakładki programy ?? jest tam tego sporo, a może znajdują się tam też wpisy do rejestru innych programów których używam??:mysz:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:11.