![]() |
Cytat:
wszedłem na windows update i tam sprawdziłem legalność windy ( instaluje się wtedy KB892130 )no i okazało się że sprzedano mi pirata :> podmiana wszystkich 3 dała bardzo dobry skutek |
Cytat:
Tak właśnie tu masz racje ze nie zaleca sie używania tego programu przez początkujących :) ja niestety nim jestem i nie chce nic popsuć czytałem całą duskusje od początku i mam problemy własnie z tą śmieszna aktualizacją :( jeżeli ktoś wie jak to zrobić a żeby działała ta aktualizacja i jak korzystać z programu do czyszczenia rejestru przez RegCleaner PROSZĘ o bardzo jasne wskazówki dla mnie w celach EDUKACYJNYCh oczywiście będe bardzo wdzięczny :pirat: :mysz: Z góry dziekuje i pozdrawiam wszystkich biorących udział w dyskusji |
Hehe - właśnie przed momentem zainstalowałem tę cudowną poprawkę na kompie w robocie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
a najważniejsze to nie czyścić zakładki KOPIA,bo w każdej chwili mamy możliwość przywrócenia z kopij http://www.agavk.p9.pl/strony/progra_regcleaner.php |
Wielkie dzieki POZDRAWIAM :mysz: :pirat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ale po tej aktualizacji to pewnie pokazuje że masz pirata :haha: ,czy nie masz żadnego komunikatu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pytanie czy z RegCleaner mogę usunąć wszystko z zakładki programy ?? jest tam tego sporo, a może znajdują się tam też wpisy do rejestru innych programów których używam??:mysz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:11. |