![]() |
A tu: http://infojama.pl/article.php?sid=3369 pełna wiedza jak skutecznie, docelowo rozwiązać problem.
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
bo ten 3 to pewnie kopia, w win2003 jak ktos zauwazyl nie ma problemu, ale ja mam traiala i antiwpa, a to nie ***** tylko mala popraweczka:)
|
Jak usunąc aktualizacje ?
[/IMG]Pytanie?
Jak usunąć aktualizacje jeżeli nie można zrobić tego w Panelu sterowania, dodaj usuń programy ??? :pirat: |
Można to zrobić w dodaj usuń tylko należy zaznaczyć "pokaż aktualizację"
|
Cytat:
Jest to aktualizacja : Windows Geniune Advantage Validation Tool i podspodem pisze ze tej aktualizacji nie można usunać |
Start>uruchom C:\WINDOWS\$NtUninstallWgaNotify$\spuninst\spunins t.exe
|
ale po co usuwać taką fajną aktualizacje??? :>
dodaje taką fajną ikonkę do traya :D ja nie mam :'( - jak to naprawić? || :P |
Cytat:
|
Jak wywalic....
a jak to wywalic recznie?
Potraktowalem system programem Winn Xp Remove Hotfix czy cos takiego i nie mam mozliwosci odinstalowania tego..... CZekam na jakies propozycje :) |
Cytat:
|
Cytat:
a jak nie to zajnstaluj program RegCleaner http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=22&id=177&t=29 jest to Przydatne darmowe narzędzie do zarządzania rejestrem systemowym. Umożliwia m.in. usuwanie nieużywanych wpisów rejestru pozostawionych przez zainstalowane oprogramowanie, usuwanie programów z listy "Dodaj/Usuń Programy" w panelu sterowania Windows, usuwanie nieużywanych bibliotek DLL (również współdzielonych) oraz zarządzanie typami plików. Umożliwia stworzenie kopii zapasowej rejestru. Dużą zaletą jest programu jest przejrzysty i polskojęzyczny interfejs. Uwaga! 1. Nie zalecamy używania programu początkującym użytkownikom. 2. Zmiany interfejsu programu na język polski dokonuje się w menu OPTIONS -> Language -> Select Language. |
WGA.Fix-LiTE
Zapraszam do pobierania. Po uruchomieniu tego wykonujesz ponowny rozruch i cieszysz sie pofixowanym Windowsem. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28. |