![]() |
@Chris FF to nie opera. Firefoks opiera się na wtyczkach...
Samu używam AdBlocka + kilka list filtrów i w 95% reklam nie widzę :-) |
Polecam tym, którzy u***380;ywaj***261; FF zestawik AB + WOT.
Mo***380;na unikn***261;***263; sporo niespodzianek. Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk |
Czym zastapic wkurzajaca avire 2012?:) Podczas ogladania filmow na pelnym ekranie w MPC potrafi przerwac to bo cos tam robi. Szukam czegos skutecznego(darmowego tez) i bez glupich reklam, popupow itp.
|
Cały czas avast - jest, działa, nie wkurza, a darmowy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Eset smart security, mam od dawna... dzia***322;a idealnie
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk |
Eset nie jest darmowy:) Testuje avasta - pare problemow ze spolszczeniem juz w instalatorze, ale to akurat mi nie przeszkadza. Wazne ze jest opcja aby w trybie pelnoekranowym nie dawal o sobie znac:)
Z Comodo zaczekam pare tygodni:) |
Avast trochę byczy i wolny odkąd przeszli na dot neta. Ale ma sandbox'a, sporo opcji i ładnie wygląda. ;p
Ja też polecam, ale nie na trupie kompy. |
Moj wytrzyma jeszcze av, skoro opera i komunikator go nie wykonczyly:)
|
Eset owszem darmowy nie jest, ale cena zaporowa też nie jest...
|
Antywirus
Jaki program usuwa wirusy bez aktualizacji lub aktualizacje można zdobyć w pliku setup przypasował by mi nawet taki w który jest jednorazowy czy jak tam mówicie trial ale żeby był skuteczny proszę o podpowiedzi
|
Nie wiem co chcesz uzyskać,
ale być może to narzędzie będzie pomocne: http://www.avira.com/en/support-down...-rescue-system |
Avast, można pobrać same sygnatury. Po za tym nieaktualizowany program antywirusowy jest prawie bezużyteczny (ja wiem że liczy się heurystyka, fajnie jak oferuje też sandbox'a).
Kaspersky ma swojego Rescue Disk. Też można użyć. Oczywiście wszystkie tego typu wynalazki bootowalne przy starcie, a nie z OSu. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:20. |