![]() |
A pan @theoneman stawia ją w krańcowo złym świetle.
|
wysłałem maila na wszystkie adresy z linkiem do tego watku ciekawe czy cos odpowiedza :D
Cytat:
|
Ja tak tylko chciałem zwrócić uwagę, że osoba, która to napisała wcale nie musi być pracownikiem tego serwisu. W końcu czarny PR też ktoś musi robić ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby nie to... ;) Cytat:
Teraz każdemu odradzam ten serwis i opowiadam mu moją historię :) Jeżeli jest zmuszony tak jak ja byłem do wysłania telefonu, to zalecam dokładnie go opisać - zdjęcia itp. aby uniknąć tego co spotkało mnie. Co z tego, że Regenersis ma certyfikaty? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aby telefon sprawdzić można wykonać wipe... Cytat:
Osobiście nie wkurzyłem się za to, ze naprawa trwała 14 dni czy więcej, nie oburzyłem się, że był kiepski kontakt, czy moja usterka nie została naprawiona. Oburzyłem się, bo próbowano mnie oszukać. Powtórzę to jeszcze raz - firma Regenersis próbowała wyłudzić pieniądze od mojej osoby za naprawę uszkodzeń, które sama spowodowała. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Albo ktoś zrobił czarny PR, albo chciał wytłumaczyć firmę i zrobił to w niefortunny sposób :) Czyżby kolejny fail w social mediach? :) Cytat:
Poczekajmy jeszcze trochę a trafi na pierwszą ;-) |
Cytat:
|
kurde
pracowalem na serwisie i przykladalem sie do kazdegosprzetu jaki tam przychodzil, nawet od ludzi, ktorzy lubiani nie byli... coz, jakis dziwny jestem chyba |
Cytat:
|
Znajomy walczy właśnie z Regenersis, którzy skasowali go na 8 paczek za wymianę płyty w słuchawce HTC. Problem w tym, że telefon ma taki sam IMEI. W tej chwili i Regenersis i HTC strugają głupa tylko. Pytanie: czy serwis ma takie możliwości, a jeśli ma, to czy ma prawo zmieniać IMEI?
|
Z tego co mówi google:
http://forum.idg.pl/topic/57847-jak-...i-w-telefonie/ Zmiana IMEI jest w polsce nielegalna i Cytat:
Cytat:
|
Pisalem w temacie o wyborze telefonu
Cytat:
|
Corning Gorilla :ysz:
Wiecie dlaczego przestano je stosować w okularach ochronnych? Bo gorilla pod naprężeniem moze właśnie "strzelić", a nawet eksplodować. |
Cytat:
|
Być może było, nie wszystko widać na oko.
- dobrze spasowana obudowa, może nieco zbyt ściśle - temperaturowa rozszerzalność materiałów. Np z jednej strony mróz i punktowe grzanie od CPU. Słyszałem pare lat temu o przypadkach pękania ekranów na mrozie. - jak wspomniałeś było w uchwycie, więc coś mogło dodatkowo uciskać - wstrząsy Oraz oczywiście wady fabryczne, jak wspomniane spasowanie obudowy czy wada samego szkła. Oczywiście to gdybanie, ale jakis powód musiał być :taktak: Ciekawe co na to serwis... |
99,9 %, stwierdza, ze upadek, co nie bedzie zgodne z prawda.
mysle czy nie pisac pierw do htc zeby oni to zalatwiali... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:18. |