![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
Zobacz rezultaty głosowania: Vista? | |||
Mam/testowałem i zostaje przy niej |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 10.17% |
"Nigdy" nie zmienie systemu na Viste |
15 | 12.71% |
Planuje przesiadke |
21 | 17.80% |
Nie mam i na chwile obecną nie chce mieć tego systemu, ale może... |
65 | 55.08% |
Nie mam własnego zdania |
5 | 4.24% |
Wszystkich głosów: 118. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.02.2007
![]() |
Propozycja... Apple wydajcie na pcta edycj***281;.... Powt***243;rzy si***281; sytuacja z lat 90 i microsoft odpadnie z rynku... Dlaczego Apple tego nie robi? Boi si***281; ***380;e straci.... A wygraliby.............I to znacznie.........
Szukam spatchowanego macosx. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
grzegorz35 - wlasnie dlatego ze Apple pisze wlasny system na wlasny sprzet moze wykorzystac wszystkie jego zalety, wycisnac z niego ostatnie soki i umozliwic to innym developerom (np. mozliwa dzieki Core Video i Core Image akceleracja sprzetowa Photoshopa). Mak OS jest dlatego tak stabilny i szybki bo dzieki ograniczonej ilosci konfiguracji sprzetowych da sie przetestowac kazda kombinacje sterownikow i zoptymalizowac kod systemu - taki MS tego zrobic po prostu nie moze i nie jest to ich wina, owszem Windows mogl by byc bardziej stabilny ale zawsze znalazla by sie konfiguracja na ktorej nie dzialal by poprawnie - Mac OS'owi to nie grozi wlasnie dlatego ze uzywa wlasnego sprzetu.
![]() |
#3 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i wlasnie dlatego nie mozemy powiedziec o ile jest lepszym/gorszym systemem
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Każdy system będzie tak samo zły jak użytkownik, który ignoruje zabezpieczenie systemu, nie dba o system, nie ważne czy będzie to vista czy mac, czy linux, wszystko zależy od usera, który zazwyczaj siedzi na koncie admina i narzeka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
a to jest ktoś kto siedzi ciagle na koncie roota?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Widziałem już w życiu kilku inteligentów, siedzących na koncie roota w linuksie, z powodów wygody... Dziwili się że suse albo fedora padła. Tak samo w windzie, niemieli pojęcia o nero burn righst i jechali na adminie, bez sp, i dziwili się że winda się krzaczyła. Albo ile jest pytań na forach, jak wyłaczyć uac w viście, będę brutalny, vista bez uaca, jest niebezpieczna, miałem już trojany na viście... Jak wyłaczyłem uac. Vista, xpk, czy inny os jest dobry, zależy od naszych wymagań, aby siedzieć na necie, nagrywać płyty wystarczy linux, jak robić testy nośników, analizować ich jakość pozostaje nam winda. Osobiście już, od dłuższego czasu, analizuję system, najlepszy dla mnie, i niestety autocada używam, i jestem skazany na 2003 server, albo xpka, po wyjściu sp2 w wersji pl, zakupię windowsa 2003 s, i rezygnuję z xpka. System nieziemsko stabilny, tak jak stara dawna 2000
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja
![]() ![]() a je***347;li chodzi o dyskusj***281; o mac***243;wkach to jedni kupuj***261; Citroena Berlingo, bo jest du***380;y i praktyczny a inni Smarta, bo jest ma***322;y i bajerancki. Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 26.03.2007 o godz. 14:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Jest w tej chwili możliwość jakiegoś potestowania?
Trial albo coś? Czy trzeba by ciągnąć z p2p? I czy w trakcie instalacji TRZEBA wpisywać klucz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
MS ma na pocz***261;tku kwietnia udost***281;pni***263; oficjaln***261; wersj***281; testow***261; Visty - kt***243;rego dok***322;adnie kwietnia, to nie pami***281;tam.
W tym momencie, pozostaje tylko ***347;ci***261;gni***281;cie systemu np. z p2p, czyli ***378;r***243;de***322; nie zwi***261;zanych z MS. Mo***380;esz te***380; spr***243;bowa***263; Visty 'przez Internet': http://www.windowsvistatestdrive.com/ A je***347;li chodzi o klucz, to nie trzeba numerku wpisywa***263; podczas instalacji - masz par***281; dni na wpisanie key'a i aktywacj***281; systemu.
![]() |
![]() |
#11 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiadomosc nie tylko dla zwolennikow Visty:
-z kregow zblizonych, do dobrze poinformowanych, wynika, ze MS, ma w ciagu najblizszych dwoch lat, wypuscic zupelnie nowy system operacyjny Bedzie on oparty o zalozenia wykorzystywane juz w systemach Apple, tzn. bez klasycznego BIOSu sterujacego plyta glowna. Itepe, itede....
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Darkly dreaming...
Data rejestracji: 10.08.2004
![]() |
Dzięki @kraluk.
A czy jest już dostępna 64-bitowa wersja PL? Bo szukam, ale coś nigdzie nie widzę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
![]() |
z vist***261; maxymalnie wytrzyma***322;em 2 tygodnie, dobry system, ale ***380;re zasoby... I nie dzia***322;a mi d***378;wi***281;k strzelania, w Fear. Czekam na wyj***347;cie nowych kart z dx10 zgodnychj, p***243;***378;niej zobacz***281; co dalej. Na razie brakuje mi cierpliwo***347;ci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() Niestety - nie przyjdzie. A wiecie, ze fix MS do poprawiania kasowania malych plikow w Viscie - jest platny ? ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
I tak powstają plotki...
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
microsoft, microsovt windows vista, vista, windows |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 12:34 |
2 filmy na 1 dvd -> 2 dvd (z menu) | salamander5 | DVD-Video | 2 | 09.02.2005 10:18 |
DVD dual ( movie 6,5 GB ) ---> DVD 4.7 ( 4,3... GB) | kossa | DVD-Video | 27 | 07.02.2005 01:50 |
Problem z obrazem na TV (widac tylko kolor pulpitu) | Yakuza_PL | Napędy optyczne DVD | 3 | 02.08.2002 08:45 |
NIE moge kop. CD -> CDR (wypalony CDR ma tylko nazwę "CD") | JabzO | Napędy optyczne CD | 1 | 13.04.2002 12:44 |