![]() |
no widzisz Ajsi, tu ci każdy pomoże :spoko:
|
Udostępnianie połączenia internetowego w win7
Witam!
Chciałbym udostępnić połączenie internetowe (net po kablu) poprzez WiFi abym mógł podłączyć HTC (tudzież inne urządzenia wifi) i korzystać z internetu. Jak to zrobić w windowsie 7 ??? |
Udostępnić bez problemu, to przez BT.
Przez WiFi to musisz mieć soft, który zrobi z karty sieciowej AP/router. |
A jest jakiś ogólny soft to robienia takich rzeczy? Wiem, że miałem kiedyś taki soft ale on był dedykowany do laptopa/karty wifi...
|
Ja używałem tylko softu Asusa do karty Asusa - nie znam żadnego uniwersalnego (no, poza Linuxem, ale chyba nie o to chodzi ;) )
|
Nie, nie o to chodzi ;) Jakbyś jeszcze napisał jak skonfigurować połączenie BT to byłbym wdzięczny :)
|
Pod 7 nie testowałem. W XP parujesz, łączysz ActiveSync i masz net w telefonie (w IE trzeba chyba jeszcze coś w ustawieniach pogrzebać).
|
Może ktoś ma płytę na nForce 630i i wie jak zainstalować w siódemce sterowniki AHCI od nvidii? Paczka sterowników do chipsetu ze strony NV instaluje mi tylko away driver i nic ponad to.. :|
|
Windows 7 zamienia laptopa w hotspot WiFi
Cytat:
|
Dzięki mensir67pl :>
|
Cytat:
|
@Zene_k a w trybie awaryjnym próbowałeś?
|
i co chłopaki? potestowana platforma 7? :)
http://www.youtube.com/watch?v=ssOq0...layer_embedded Much better? :) Jakich wersji używacie? Home Premium? 64 czy 32 bit? |
Cytat:
|
A u mnie wystapil maly zgrzyt a wlasciwie dwa, w tym calym win7:
1 W czasie pobierania wiekszych plikow z hotingow praktycznie w kazdy plik jest uszkodzony tzn w archiwach sa bledy crc, w avi widac bledy w wyswietlaniu lub zawiesza playera. 2 W czasie odtwarzania filmow (avi, mkv) po jakims czasie obraz wyprzedza dzwiek, czesc filmow mkv mplayer nie odtwarza tzn niby plik wczyta, wszytkie informace typu dlugosc tytul rozdzielczosc sa dostepne ale go nie startuje (w innym odtwarzaczu dziala). W xp tych "niedogodnosci" nie mam. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:52. |