![]() |
czy ktos uzywa iplusa pod win7 ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
dziś koniec win7, nie lubię go...
dziś z MSDNAA przybył 2008s R2 :) testy trwają (dostępny tylko w 64bit) |
Cytat:
Novatel Wireless Merlin U740 Cytat:
|
Cytat:
ja dzis nie poradzilem sobie z e196 zdaje sie od hwangwei czy jak oni sie tam zwa:P i nie znalazlem nic co by zmusilo toto do dzialania |
Ja serverka tez nadal mam (z sp2 i spolszczonego (tu bylo ciezko znalezc odpowiednie mui) i nie mam zamiaru zmieniac na w7, ktory jakos do mnie nie przemawia(Rychu bez komentarza)
|
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj - mam problem z Windowsem 7 64bit podczas uruchamiania kompa - gdy tylko pojawi się to logo Windowsa składające się z tych 4 kul i gdy te kule chcą się połączyć we flagę komp wariuje i się resetuje - na mgnienie pojawia się niebieski ekran - ale na tak krótko, że nie da się odczytać co jest napisane i komp się resetuje od nowa
I tak cały czas - zawsze w tym samym miejscu. Problemy zaczęły się dziś rano i nie wiem co mam z tym zrobić. Narzędzie do naprawy systemu się odpala ok, ale nie może naprawić problemów i nie mam żadnego punktu przywracania systemu niestety... Ogólnie to format raczej nie wchodzi w grę - na c: mam projekt z programowania którego nie mogę stracić - chociaż może jakiś linux live cd dałby radę się dobrać do zawartości dysku... - ale wolałbym obejść się bez kasowania systemu - postawiłem go dopiero parę dni temu - czy jest jakiś sposób na naprawę? |
Nie przestawiłeś kontrolera dysku twardego?
Jak nie, to sprawdź tryb awaryjny. |
Dyski są w RAID 0 ale jak dotąd wszystko działało.
Jak wejść w tryb awaryjny w Windows 7? Dobra - udało mi się z trybu awaryjnego odpalić ostatnią dobrą konfigurację - komp działa - dzięki za pomoc ale co to mogło być? Jak chciałem uruchomić kompa w trybie awaryjnym to się wywalił jak wczytywał disk.sys |
trzeba w systemie odznaczyc opcje automatycznie uruchom ponownie i bedzie wisial na bsodzie. do momentu recznego resetu ;]
|
ma ktoś może 100% pewną sumę kontrolną dla Windows 7 Ultimate x64 RTM?
|
Cytat:
|
Cytat:
Te sa ponoc pewne :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:21. |