![]() |
Mi jak do tej pory wystarczało i wystarcza systemowe rozwiązanie... ;-)
|
Co wziąć pod Windows 7 do wypalania ? Najlepiej darmowe . Ashampoo Burning Studio czy może Nero Lite ?
|
Cytat:
Tak to wygląda u mnie: http://img641.imageshack.us/img641/5...0126125346.jpg Jest komunikat, że niekompletne ASPI ale nie mam nic o nieobsługiwanym systemie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
wg mnie tak samo legalne jak zrobienie backupu partycji C: czyli legalne :P
|
Cytat:
|
Interesuje mnie czy mogę sobie wykonać kopię aktywacji (czyt. jakie pliki skopiować, gałąź rejestru).
Mam system aktywowany przez internet i nie chciałbym wyczerpać limitu aktywacji ;) System 7Pro. |
A ja polecam cos wypic na rozgrzewke
|
Mam professional win 7 od dłuższego czasu i wszystko działa prawidłowo, zatem ogólnie polecam :)
|
Jest jeszcze wersja Starter...
I chyba Basic. |
Trochę nieopłacalny interes, bo płyta pracuje jeszcze z DDR więc za taką kostkę 1GB wyjdzie więcej niż za DDR2 a nie wiadomo ile jeszcze ten komp wytrzyma, a wtedy zainwestuje w jakiegoś lapka i zastanowię się nad 7 no chyba, że coś uda mi się wykombinować żeby siódemka oddała trochę ram'u to może jeszcze ją zainstaluje...
PS Słyszałem od jednego ze znajomych, że wyszła(?) jakaś wersja siódemki dla starszawych kompów prawda to? Bo z tego co wiem to jest tylko wersja HP, Pro, Ultimate i Enterprise |
Szkoda, ja bym nie wracał do XP tylko dokupił jeszcze 1GB RAMu i został na 7 ... :)
|
Cytat:
|
zgadzam sie tu z patrix'em.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:16. |