![]() |
Laptoki to ZŁO!
Ile razy trzeba powtarzać.... Jak dzieci, jak dzieci... |
Rychu, 17,5 cala
1600x900, no nie mogę narzekać :sciana: Cytat:
|
Thunderbird for ever.
|
Też?
Ty mnie normalnie... Najpierw był HP 930. Potem Geforc 7600. Teraz Thunderbird. Jak dalej mnie będziesz przedrzeźniał to napiszę skargę do Trybunału. |
HP DJ930 ?! GeForce 7600 ?!
rycho ja się już CIEBIE boję :szczerb: No tak teraz jeszcze Win7 :szczerb: |
O tym, że to samo forum odwiedzamy w jednym czasie to przemilczę.
|
Nadmieniłbym, że jeszcze w tym samym roku zarejestrowani na forum :szczerb:
|
Zaczynam pisać skargę...
|
Pisz na pulpicie.
|
...ale pulpit w windows 7 jest....:sciana:
|
Chopaki ale ja mam pytanie, jak zlikwidować ten komunikat w W7:
Gdy klikam właściwości C: / i chcę wyłączyć indeksowanie to pokazuje mi błąd (po zastosowaniu opcji), że muszę być adminem - nie bardzo wiem gdzie tu wpisać hasło ? Druga sprawa nie mam prawie żadnych praw do zapisywania na partycjach (mogę zapisywać tylko na pulpicie i moje dokumenty etc.) mogę jedynie nowe foldery tworzyć bo mam komunikat j/w że muszę być adminem :sciana: Generalnie chciałem funkcjonowanie kont i uprawnienia upodobnić do zasad panujących w XP ... |
1.Nie wiem
2. Co to znaczy nie mogę zapisywać na partycjach? |
Cytat:
wchodzę na partycję klikam lewym /nowy/ a tam w menu jest tylko 'nowy folder' ;) Przykład2: odpalam notatnik i zapisuję plik txt dajmy na to na D: / komunikat błąd, brak dostępu odpalam notatnik lewym /uruchom jako admin/ i zapisuję na D: / bez błędów Jak widzisz trochę masakra, rozumiem zabezpieczenia itd. ale w domu jest to niefunkcjonalne :fiu: |
:wow:
Nie mam nic takiego. Mogę zapisywać co chcę i gdzie chcę. Nawet na max zabezpieczeniach UAC. |
Czyli co te partycje z plikami D E F (bo takie mam) - zapewne chodzi o prawa NTFS to śmieci po XP ?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |