![]() |
Fajnie, a jakim? 4 piętra czy 11? Dobrych sąsiadów masz?
Tak z ciekawości zapytuję :mruga: Tam gdzie mieszkałem to miałem kablówkę na 99 kanałów, podpinaną do wejścia antenowego. Vive i MTV się oglądało. O, i Discovery Channel oraz Planete :D To piszę, ich stać było na to, jak kupiliśmy rok temu TV kineskopowy 32 cale to :wow: Na większy by miejsca nie było (pieniędzy też :P) |
Cytat:
|
Każdy kupuje to co potrzebuje i na co go stać. Dark nie ma pracy to kasy $$$ brak. Jak pójdzie do pracy to kupi co uważa za potrzebne i wtedy pokaże swoje stanowisko bojowe xD
|
Cytat:
Sprzęt się szybko starzeje, nawet najbardziej wypasiony :) |
W sensie ja nie mam pracy ale jak mam czas to robię coś znajomym moim czy moich rodziców za skromne wynagrodzenie (typu instalacja Windows, czyszczenie komputera, konfiguracja sieci itp. ) i z tego mam kasę. Albo odkupuję od kogoś różne rzeczy i sprzedaję odpowiednio drożej na giełdzie.
Z tego jest tak +/- 100 zł na miesiąc :) |
JA miałem na myśli stałą prace, ty chwilowo masz szkołę, potem nas zaskoczysz. Chodzi tylko o jedno inwestowanie w stary komputer, który się sypie, by pograć w gierki się nie opłaca, tu grafika, ram, zasilacz ani to wydajne ani tanie. Dojdziesz z tą modernizacją kompa do takiego momentu, że jak z sumujesz wszystko co włożyłeś w kompa wyjdzie kwota, za którą można złożyć już przyzwoitą jednostkę.
|
Czyli zostawić taki jaki jest i kupić PS2? Tylko RAM dołożyć bo na 1GB się trochę ciężko operuje ;) Ale RAM jest tani bo chyba 20 zł za kość.
|
Najlepiej to zobacz może ktoś z Twoich znajomych ma ps2 i pobaw się nią chwilę wtedy zdecydujesz.
|
Bedzie zaskoczenie jak W7 tez dostanie darmowy upgrade bo nie beda chcieli aby duzo ludzi znowu uzywalo "przestarzaly" system.
|
Ciekawe czy rzeczywiście będzie darmowy upgrade, w sumie do wersji 8.1 był, więc czemu by nie do 9 :P
|
Zapewne mogą być jakieś ograniczenia. Dodatek DirectX 12 + 200 złoty, obsługa drukarek 50...
|
Taki Service Pack 3 do ósemki więc przyzwoitość by nakazywała dać im za darmo.
|
@Berion
Popieram w 100% :taktak: |
Od kiedy jakakolwiek korpo stosuje się do zasad przyzwoitości :szczerb:
|
Cytat:
PS. W końcu mamy oryginalną 8 dostaliśmy update do 8.1 to chcemy teraz do 9 :P |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:58. |