Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Komputery - oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f113/)
-   -   Windows 8 (https://forum.cdrinfo.pl/f113/windows-8-a-87411/)

Berion 31.05.2013 18:43

Przycisk ma być, no ale... to tylko przycisk, a nie menu. ;) W każdym razie zawsze to wygodniejsze niż zjeżdżanie na sam róg (mnie te aktywne rogi doprowadzają do szału, szczególnie prawy górny, gdzie zamiast zamykać pogram, wysuwa się ten przeklęty pasek).

georg 31.05.2013 16:35

Cytat:

Napisany przez czary2mary (Post 1252344)
Będzie Start i Stop:taktak:;)

Mi wystarcza sam przycisk start do którego się przyzwyczaiłem przez dłuugie lata używania kolejnych systemów windows i jakoś nie uśmiecha mi się dorabianie / przerabianie kolejnych kafelków, które i tak w większości przełączają najpierw na pulpit, a następnie dopiero uruchamiają program. Dla mnie to kompletny bezsens.
Na szczęście znalazłem w sieci program, który pozwala wybrać pomiędzy metro ui, a przyciskiem start.
Skoro można to dlaczego MS nie daje wyboru? :sciana:

czary2mary 31.05.2013 15:36

Będzie Start i Stop:taktak:;)

Yossi 31.05.2013 15:13

Cytat:

Napisany przez nimal (Post 1252340)
w Windows 8.1 bedzie nowosc - przycisk START
:hmm:

Uprzejmie proszę o sprawdzenie postów napisanych przez moich bardziej doświadczonych kolegów, opublikowanych w tym wątku.
Prawie wszyscy domagali się przywrócenia przycisku START, który WEDŁUG MNIE, jest w Windows 8 absolutnie zbędny.
No, ale niektóre firmy słuchają życzeń swoich użytkowników i dostosowują system według ich potrzeb, a nie odwrotnie - prawda?

nimal 31.05.2013 14:53

w Windows 8.1 bedzie nowosc - przycisk START
:hmm:

Yossi 31.05.2013 14:40

Cytat:

Napisany przez sobrus (Post 1252330)
Wiesz w dzisiejszych czasach firmom odbija i ja już wszystkiego moge się spodziewać :szczerb:

A wiesz, że masz rację? :wow:
O tym nie pomyślałem, chyba muszę sobie darować takie dowcipy bo jeszcze - nie daj Boże - mogą się okazać prawdziwe.

sobrus 31.05.2013 10:18

Wiesz w dzisiejszych czasach firmom odbija i ja już wszystkiego moge się spodziewać :szczerb:

Yossi 31.05.2013 07:01

Cytat:

Napisany przez sobrus (Post 1252211)
powaga ? k***a

:rotfl:

Oczywiście, że nie - przecież robię sobie jaja.
Powaga zabija powoli!

sobrus 29.05.2013 16:39

Cytat:

Napisany przez Yossi (Post 1252210)
(po podpisaniu zobowiązania, że nigdy nie używało się, nie używa i nie będzie używać produktów Apple)

powaga ? k***a

:rotfl:

Yossi 29.05.2013 15:18

Cytat:

Napisany przez chris996 (Post 1252189)
A ten Windows 8.1 będzie dostępny w wersji testowej?

Co do 8 taka ciekawostka:
Nowe myszki Microsoftu z przyciskiem Start dla Windows 8

O ile mi wiadomo- nie!
Czy uważasz , że ma sens wypuszczanie niedorobionego i niesprawdzonego produktu, który ma być darmowy?
Oczywiście - wersja beta będzie dostępna dla developerów oraz dla zarejestrowanych beta - testerów. Dam Wam znać , co się zmieniło i co zostało dodane.
(po podpisaniu zobowiązania, że nigdy nie używało się, nie używa i nie będzie używać produktów Apple) :rotfl:

chris996 28.05.2013 23:50

A ten Windows 8.1 będzie dostępny w wersji testowej?

Co do 8 taka ciekawostka:
Nowe myszki Microsoftu z przyciskiem Start dla Windows 8

Berion 28.05.2013 19:06

Kolejny przytyk do mnie? Yossi, ten tzw. "prawdziwy hak1er" to po pierwsze, zwykle nie używa Windowsa, a po drugie jest "upośledzony estetycznie". Mnie natura obdarzyła równowagą półkul dlatego u mnie zarówno i funkcjonalność i wygląd musi być tip top. To nie jest kwestia "brzydkich kolorów", bo tak właśnie trywializujesz cały mój poprzedni wywód, a m.in braku Aero Glass, które wywalili bo okazałoby się, że ten system wcale nie jest taki szybszy od siódemki. Łysy Führer zadecydował wywalić, to wywalono.

PS: Zresztą nie wiem czy to akurat ten łysy. Obwiniać raczej trzeba babkę od Metro, to ona forsowała ten syf.

Yossi 28.05.2013 17:31

Cytat:

Napisany przez sobrus (Post 1252173)
Tylko prawdziwny fanboj Apple taki jak Ty mógł to napisać! Widzę, że się nawróciłeś i zrozumiałeś, że najlepiej jest nie dawać żadnego wyboru i że system ma być ładny . I jeszcze ten podpis. :D
Przepraszam, że miałem Cie za fana M$.

Od dziś kajam się w prochu i pyle.
Od teraz Apple Apple uber alles!
A o tym co jest ładne decyduje Führer - i nie daj Boże się z nim sprzeczać!

sobrus 28.05.2013 15:04

Cytat:

Napisany przez Yossi (Post 1252166)
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...ezplatny!.aspx

Zamieszczam link tylko jako ciekawostkę, ponieważ ja nie widzę w tym nic, co koniecznie musiałbym mieć.
No, ale jak ktoś nie potrafi kliknąć menu Start, które jest w inny miejscu niż dotychczas, no to pewnie ten dodatek będzie mu niezbędny.
To był - zdaje się - jedyny powód do narzekania dla "prawdziwych hakierów".
A nie, jeszcze były "brzydkie kolory". W końcu każdy prawdziwy hakier wie, że systemu musi być przede wszystkim ŁADNY!
I tak jest za darmo.

Tylko prawdziwny fanboj Apple taki jak Ty mógł to napisać! Widzę, że się nawróciłeś i zrozumiałeś, że najlepiej jest nie dawać żadnego wyboru i że system ma być ładny . I jeszcze ten podpis. :D
Przepraszam, że miałem Cie za fana M$.

Yossi 28.05.2013 14:06

http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...ezplatny!.aspx

Zamieszczam link tylko jako ciekawostkę, ponieważ ja nie widzę w tym nic, co koniecznie musiałbym mieć.
No, ale jak ktoś nie potrafi kliknąć menu Start, które jest w inny miejscu niż dotychczas, no to pewnie ten dodatek będzie mu niezbędny.
To był - zdaje się - jedyny powód do narzekania dla "prawdziwych hakierów".
A nie, jeszcze były "brzydkie kolory". W końcu każdy prawdziwy hakier wie, że systemu musi być przede wszystkim ŁADNY!
I tak jest za darmo.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11.