![]() |
Przycisk ma być, no ale... to tylko przycisk, a nie menu. ;) W każdym razie zawsze to wygodniejsze niż zjeżdżanie na sam róg (mnie te aktywne rogi doprowadzają do szału, szczególnie prawy górny, gdzie zamiast zamykać pogram, wysuwa się ten przeklęty pasek).
|
Cytat:
Na szczęście znalazłem w sieci program, który pozwala wybrać pomiędzy metro ui, a przyciskiem start. Skoro można to dlaczego MS nie daje wyboru? :sciana: |
Będzie Start i Stop:taktak:;)
|
Cytat:
Prawie wszyscy domagali się przywrócenia przycisku START, który WEDŁUG MNIE, jest w Windows 8 absolutnie zbędny. No, ale niektóre firmy słuchają życzeń swoich użytkowników i dostosowują system według ich potrzeb, a nie odwrotnie - prawda? |
w Windows 8.1 bedzie nowosc - przycisk START
:hmm: |
Cytat:
O tym nie pomyślałem, chyba muszę sobie darować takie dowcipy bo jeszcze - nie daj Boże - mogą się okazać prawdziwe. |
Wiesz w dzisiejszych czasach firmom odbija i ja już wszystkiego moge się spodziewać :szczerb:
|
Cytat:
Oczywiście, że nie - przecież robię sobie jaja. Powaga zabija powoli! |
Cytat:
:rotfl: |
Cytat:
Czy uważasz , że ma sens wypuszczanie niedorobionego i niesprawdzonego produktu, który ma być darmowy? Oczywiście - wersja beta będzie dostępna dla developerów oraz dla zarejestrowanych beta - testerów. Dam Wam znać , co się zmieniło i co zostało dodane. (po podpisaniu zobowiązania, że nigdy nie używało się, nie używa i nie będzie używać produktów Apple) :rotfl: |
A ten Windows 8.1 będzie dostępny w wersji testowej?
Co do 8 taka ciekawostka: Nowe myszki Microsoftu z przyciskiem Start dla Windows 8 |
Kolejny przytyk do mnie? Yossi, ten tzw. "prawdziwy hak1er" to po pierwsze, zwykle nie używa Windowsa, a po drugie jest "upośledzony estetycznie". Mnie natura obdarzyła równowagą półkul dlatego u mnie zarówno i funkcjonalność i wygląd musi być tip top. To nie jest kwestia "brzydkich kolorów", bo tak właśnie trywializujesz cały mój poprzedni wywód, a m.in braku Aero Glass, które wywalili bo okazałoby się, że ten system wcale nie jest taki szybszy od siódemki. Łysy Führer zadecydował wywalić, to wywalono.
PS: Zresztą nie wiem czy to akurat ten łysy. Obwiniać raczej trzeba babkę od Metro, to ona forsowała ten syf. |
Cytat:
Od teraz Apple Apple uber alles! A o tym co jest ładne decyduje Führer - i nie daj Boże się z nim sprzeczać! |
Cytat:
Przepraszam, że miałem Cie za fana M$. |
http://www.komputerswiat.pl/nowosci/...ezplatny!.aspx
Zamieszczam link tylko jako ciekawostkę, ponieważ ja nie widzę w tym nic, co koniecznie musiałbym mieć. No, ale jak ktoś nie potrafi kliknąć menu Start, które jest w inny miejscu niż dotychczas, no to pewnie ten dodatek będzie mu niezbędny. To był - zdaje się - jedyny powód do narzekania dla "prawdziwych hakierów". A nie, jeszcze były "brzydkie kolory". W końcu każdy prawdziwy hakier wie, że systemu musi być przede wszystkim ŁADNY! I tak jest za darmo. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |