![]() |
mzoe jakis update dodatkow? c++, dx, .net, cokolwiek. podejrzewam, ze to nie tylko dla systemu
metro jest ok w zasadzie ale mnie osobiscie nie pasuje. tablet czy telefon owszem. mimo, ze na kafelkach mozna ustawic programy to jednak wole pulpit i swoj porzadek |
Ilość załączników: 1
U mnie były 2 zbiorcze aktualizacje po ok 80mb rozwiązujące problemy i ulepszające 8;)
Załącznik 60768 A co do Metra tez mam mieszane uczucia-albo już stary jestem :ysz:;) |
ja jestem mlody i tez mam mieszane uczucia ;-)
|
Czepiacie się wielkości aktualizacji. W Ubuntu co jakiś czas mam takie o wielkości 120MB (głównie to źródła jajek) ;)
|
To nie można tak jak w Win7 wybrać co się chce aktualizować i nie ma opisu czego dotyczy poprawka?
|
A niby kto się czepia wielkości-Info tylko że pierwsze duże update:>:ysz:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
[EDIT] SPROSTOWANIE. W związku z tym, że odtyzmałem właśnie ostrzeżenie - Powód: Świadome wprowadzenie użytkownika w błąd (§ -13-). czuje sie zobowiązany do wyjaśnienia. Pisząc "przecież to nie Apple" nie miałem na myśli metody czy też skuteczności wprowadzania przez Apple poprawek i aktualizacji choćby dlatego, że mnic na ten temat nie wiem. Nie chiciałem więc nikogo wprwadzać w błąd i uważam, że w tym wypadku Szanowny Modreator wykazał się nadgoliwością. Porównanie do Apple dotyczyło tylko bardzo ograniczonych opcji wyboru, jakie ta firma oferuje swoim użytkownikom, w różnych aspektach. O czym wiele osób mówiło już w wątkach dotyczących Apple. Pozdrawiam z szacunkiem |
Wybór o którym mówiłem to lista poprawek obok, których są checkbox'y i mogę zdecydować czy np. chcę Internet Explorera czy nie chcę.
Chyba, że tak jest jak zaznaczymy "Download Updates but let me choose whether to install them" (lub poniższa). ;] |
Cytat:
BTW - wyręczę Cię - Windows 8 ma brzydkie kolory! |
Tak bardzo nienawidzę produktów Microsoftu, że kupiłem Xbox'a i Windows 7, oczywiście żeby się w tej nienawiści utwierdzić. :hahaha:
Nienawidzę to co najwyżej Modern UI, nie Windowsa 8, nawet nie Windowsa '98, a Metro. ;) Yossi, ja tylko zapytałem czy można czy nie można (nie potrzebuję tutoriali tylko potwierdzenia...). A dlaczego? Bowiem trend jest wyraźnie kastracyjny... |
- Cóż ty taki nienapasiony? Sto razy mówił, że masz nienawidzić to Kargulowe plemię.
- Oj tatko, jak ja się tak napatrzę, to tak nienawidzę. |
Cytat:
|
Cytat:
Brak jakiejś funkcji traktowany jako zaleta - to domena użytkowników Apple - jeden z wielu licznych przykładów, to brak normalnego BT. I zachwyty nad tym, jak to świetnie, że go nie ma. Do niedawna: - brak videorozmów to zaleta - zamula system i nikt tego nie używa - to świetnie, że Apple tego nie ma - brak BT to zaleta - zamula system i nikt tego nie używa - to świetnie, że Apple tego nie ma. a do tego BT to piractwo i samo zło. Jeśli wysyłasz wizytówkę przez BT do kolegi, a Apple o tym nie wie, to jest najgorsze zło i piractwo - brak gniazda kart pamięci to zaleta - zamula system i nikt tego nie używa - to świetnie, że Apple tego nie ma bo to jest propagowanie piractwa, nawwet, jeśli chcesz tylko zgrać zdjęcia z karty do telefonu, a Apple o tym nie wie - to to jest obrzydliwe piractwo. jeśli oczywiście nie używasz rewelacyjnego iTunes, dzięki czemu Apple ma dostęp do wszystkich Twopich zdjęć i może z nimi robic co chce. (jeśli ktoś nie wierzy - niech zapozna się z warunkami umowy licencyjnej na iTunes, szczególnie tymi, pisanymi drobnym druczkiem). - brak MMS to zaleta - zamula system i nikt tego nie używa - to świetnie, że Apple tego nie ma - brak Flash - to zaleta - zamula system i nikt tego nie używa - to świetnie, że Apple tego nie ma itd., itp |
Wideorozmowy sa - FaceTime
Bluetooth jest i to w najnowszej wersji - 4.0 Gniazda kart pamieci istotnie nie ma - po co to komu jak mam 64 GB w telefonie? MMS sa od iOS 3.0, masz nieaktualne hejterskie informacje. Flasha nie ma i nie bedzie. Android tez juz do tego dojrzal, bo to za ciezkie dziadostwo na uradzenia mobilne. 3/5... Chcesz kolejne ostrzezenie za wprowadzanie uzytkownika w blad? |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ewentualnie - na poziomie dyskusji inteklektualnej podczas zabawy w remizie: A: co Pan sądzi o Heglowskiej koncepcji poznawczej? B: a w ryj chcesz? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:45. |