![]() |
Allegro pod Win8
Kolejna, pełnoekranowa aplikacja pod Win8, która okazała się niewypałem.
Oczywiście - bardzo ładnie wygląda w trybie pełnoekranowym, bardzo ładnie wyświetla obrazki, ale - gdybym chciał, żeby moje aplikacje były przede wszystkim "ładne" to bym sobie kupił coś od Apple. Ale moje muszą być przede wszystkim funkcjonalne. Tu, niestety, możliwości konfiguracji widoku, odświeżania, powiadamiania, itp. są w zasadzie żadne. Wywaliłem po godzinie. |
Dziękuję pięknie. :spoko:
|
|
Nazwa w systemie - Myanmar Text Regular. :)
|
Cytat:
Spróbuj skopiować cały ten folder na pulpit i tam podejrzeć. |
A pełna jej nazwa? Bo znaleźć nie mogę.
|
Sprawdzałem - zacząłem od gugla. :]
W pierwszym jest stary .ttf (wersja 0.06), w drugim "nie udało się nawiązać połączenia". W w8 jest wersja 1.0 :) |
|
Podrzuci kto font z win8, proszę? :)
Konkretnie mmrtext.ttf :> :uklon: |
Cytat:
UWAGA! Ja nie mam zamiaru się z nikim kłócić. Temat tego watku jest taki, jaki jest. Jeśli ktś zainstalował Win8 , przetestował i stwierdził, że to jest kicha - to jego prawo. Ja mogę tylko powiedzieć z czym się nie zgadzam, co można zrobic lepiej (w miarę mojej PRAKTYCZNEJ wiedzy) lub - jakie sa wady. A ja już o wadach Win8 pisałem, więc proszę nie nazywac mnie Fanboyem MS, a tym bardziej - nie sugerować, że mam cos wspólnego z tą firmą. |
Cytat:
|
Cytat:
W takim razie faktycznie nie wiem co robić :nie: |
Cytat:
A tablety to widziałem dzisiaj w Bierdonce po 499,00 PLN. Ale co z tego, jak nie ma jakpa na obudowie :sciana: Ja ja się z tym w Starbucksie pokażę :'( |
Kup sobie ten tablet Yossi.
Fajnie jest usiąść na kiblu srana i sobie ulubione strony pooglądać. |
Cytat:
Kto powiedział, że nie używałem żądnego z nich? Tableta będę używał, jak tylko będę mógł go dostać za darmo na 90 dni :rotfl: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |