![]() |
Cytat:
|
czy Wam też
ręce sie pocą, pikawa pika jak szalona, błędnik szaleje, oczy macie rozbiegane, gęsią skórkę, włos zjeżony, przed jutrzejszą PREMIERĄ win8 :ysz: |
Nope.
|
Ja do tego podchodzę jak Ferdynand Kiepski do podrożenia wody mineralnej.
|
Cytat:
Bardziej mi zależy, zeby system działal poprawnie. Od Uroczystych Mszy na Cześć to są inne firmy i inne systemy. |
Cytat:
Właśnie zainstalowałem Civilization V ma moim stareńkim sprzęcie, ale pod Win 8. Ciekawostka - chodzi "idealnie", jak lubią to pisać fanboye A***e. Kochani Fanboye - czy możecie podać mi kofigurację sprzętu i systemu A***e, na którym Civilization V chodzi bez problemów? Oczywiście pod warunkiem, że to w ogóle chodzi pod jakimś japkowym systemem. Ja bardzo przepraszam, ja wiem, że to nijak ma się do takich wypasionych gierek jak "Angry Birds", ale w końcu mnie nie stać, więc muszę się zadowalać byle czym. |
Masz grać Angry Birds, ja grałem, z 15 minut, znudziło mi się na całe życie.
|
Cytat:
Yossi chce zamęczyć użytkowniów Maców wypisywaniem wszystkich możliwych konfiguracji Maca działających pod OSX. |
Cytat:
jeśli nie wierzysz. poczytaj posty moich oponentów w tym wątku. |
Cytat:
|
Cytat:
Żebyśmy obaj mieli jasność - jeśli ktoś kupuje telefon za 4000 zł głownie po to, żeby na nim pograć w świnki, to jest wyłącznie jego/jej sprawa i - rzeczywiście - nic mi do tego. Ja - co prawda - tego nie rozumiem, ale ja jestem człowiek prosty, na trzeszczącym łyndołsie wychowany, nie doświadczyłam nigdy emejzingu, to mogę nie rozumieć - prawda? |
megalomania ...
P.S. piszę o kartach, telefonach za grubą kasę ... co do Win8 to mam mieszane uczucia, mam RC-ileśtam czasem odpalę jak kompa przerestaruję, stery z siódemki łyknął wszystkie. trochę dziwne te kafelki, ale idzie się przyzwyczaić ... |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To jest historia OS i Windows 8 z próżni nie wytrzasnął się. Właściwie wszystkie nowości z XP, Visty i 7 już gdzieś widziałem. Solaris na SGI miał coś co ma Win 8, tak mi się wydaje, ale nieważne. Yossi wielokrotnie wspominał, że pracował na Solarisie i z kontekstu wnioskuję, że nie jest młodzieniaszkiem - myślałem, że może pracował na SGI, mało jest takich ludzi w PL, z powodu ceny tego sprzętu. btw na tym zdjęciu SGI to po prawej nie jest komputerem. To macierz dyskowa, jakby współczesny NAS... O Chromium Googla w 1985 w Bajtku czytałem, to był wówczas pomysł Sun. Itd itp, ale nieważne. |
Gwoli ścisłości to na SGI był mipsowy IRIX , ten od XFSa.
Solaris, albo SunOS, był na Sunowych sparkach. Obie firmy były bardzo egzoryczne. Zarówno SGI jak i Suna widziałem aż raz... na UMCS mieli kiedyś trochę SGI. |
Tak, masz rację, pomieszałem.
Ja to tylko na zdjęciach widziałem czy na targach w PKiN |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:56. |