![]() |
W 8.2 ma wrócić menu;)
|
Ale można na nim kliknąć ppm i coś tam ciekawego ustawić. Jakiś plus jest. ;)
Właśnie dlatego. Sporo sterowników 8.1 zkillowało. Tak przynajmniej czytałem. |
Wiem, że to żadna nowość, ale updatowałem przed chwilą windę 8 do 8.1.
Ludzie się żalili, że w 8 nie ma menu start i, że nie lubią kafelek. MS powiedział, że przywróci przycisk/menu start w 8.1. No to instaluję ten wspaniały 8.1 żeby zobaczyć przycisk start. No i jest. Przyciskam go i bach ląduję na kafelkach, dosłownie i w przenośni. Prawie umarłem ze śmiechu. Szacun MS, takiego wała to nawet Apple nie pokazał swoim użytkownikom. Przy okazji modem Huawei mi przestał działać, ale dziś już nie mam siły dochodzić dlaczego. |
Cytat:
Okazuje się że prawdopodobnie karta padła w trakcie aktualizacji W8 do W8.1 w co ciężko mi samemu uwierzyć no ale niestety wszelakie testy na innych systemach to potwierdzają - wykrywana poprawnie jest wszędzie lecz w żadnym nie wykrywa sieci bezprzewodowych, których jest w okolicy sporo. Faktyczne oznaczenie karty to ATH-AR5B95 wymieniłem ją na inną używaną z allegro o tym samym symbolu lecz jej producentem był Qualcomm co wiązało się z wgraniem biosu pomijającego sprawdzanie zainstalowanego sprzętu. |
A horoskopy w Windows 8 są?
|
tylko zrodlo problemu nie jest linuksowe :)
|
prawie jak na linuksie :szczerb:
|
Cytat:
Cytat:
|
cos od paru dni nie trybi mi pogoda w win8. 'nie udalo sie zaladowac tej strony' he?
zadnych powaznych zmian w tym czasie nie wprowadzalem. nie przypominam sobie :) |
to jest wielce prawdopodobne
|
Nic nie rozumiesz. :kreci_gl:
|
bo tylko w Windows moze byc program ktorego nie ma :D
|
Właśnie nie.
Gdyby programu nie było, to by nie wołał. :P |
Cytat:
|
Cytat:
|