![]() |
Wracając do kwestii wyglądu: :)
Ten projekt pewnie znacie, wg. mnie wygląda świetnie. http://dribbble.com/shots/576250-Win...achments/44311 Ten też niczego sobie: http://eiskis.net/windows9 Skoro ludzie za darmo potrafią coś takiego zaprojektować to czemu tak gigantyczna korporacja z nie mniejszym budżetem na R&D popełniła taki szrot jaki znamy w Win8/8.1? Nie pojmuję tego swoim małym rozumem. |
Cytat:
problem zrobił sie w momencie w którym odinstalowałem ten kombajn asusa normalnie dodaj usuń itd potem komp wołał o restart ,dałem później a w miedzy czasie wyczyściłem rejstr ccleanerem :D |
Program którego nie ma woła o plik którego nie ma?
Niemożliwe. Nawet w windowsie to niemożliwe. :D |
Cytat:
|
Cytat:
Wtedy się zamknie :szczerb: |
Może utwórz sobie ten plik tam gdzie go chce winda. :idea:
|
Cytat:
w awaryjnym stery usb przywracac bo mi klawiatura i mysz zaniemówiły a wiem ze too asusu bo z błedem woła aplikacja asussetup |
to ustrojstwo do USB naprawdę jest potrzebne? wygląda jak śmieć.
Może to wcale nie ASUS, przecież go już nie ma. |
w autostarcie nic nie ma, to się upomina program assus setup , nie potrzebny kombajn asusa
którego wykopałem z systemu i dysku Cytat:
|
Co masz w autostarcie? W CCleaner można podejrzeć.
|
nie wiem czy jest temat o windows 7 bo jakoś mi się zapodział dlatego zapytam tu ,
gdzie jeszcze kopać w siódemce aby pozbyć się komunikatu po starcie windy : c:\users\deckard\appdata\local\temp\180135\log.ini ist lost programy typu jvc16 i ccleaner nie daja rady za wskazówki z góry tnx :piwo: |
Dla mnie i na szczęście dla większości nowy UI to jest cofnięcie się w rozwoju. Inwestorzy i tak się na tym nie znają i nie wiedzą czego używają, można im wcisnąć każdy kit.
|
Cytat:
Microsoft chce wejść na rynek tabletów z pełną gamą produktów, łącznie z tabletami z desktopowym Windows, ale nie da się tego zrobić dobrze z 30 letnim UI - chyba że będzie to tablet z myszką. Spróbowali więc zrobić jeden interfejs do wszystkiego, ale wyszło do niczego. W sumie pomysł ciekawy i nowoczesny, bo nawet w świecie Apple jest wyraźny podział na iOS i OSX. Niestety obawiam się skazany na porażkę I tak w sumie nieźle wyszło.. gdyby dodali tych pare opcji od początku to nie byłoby żadnego problemu. A tak mamy jednak porażkę. |
Ty byś wywalił, ja bym wywalił, ale MS się z tego już nie wycofa za Chiny ludowe. Na cholerę im to w ogóle było? Zamiast budować sklep i usługi w koło tego w więzieniu WinRT, mogli zrobić to samo co Apple w OS X - normalny sklep z normalnymi dekstopowymi aplikacjami.
Mogliby też odchudzić w końcu ten system z reliktów minionych epok, przepisać je na coś lżejszego, spakować etc. W ogóle porzucić tą chorą politykę zależności. Mogliby zrobić z tego wspaniały system. No ale widzisz... |
Ja bym to całe metro w ogóle wypieprzył, W8 bez tych wodotrysków moim zdaniem nie oferuje nic więcej. Jedynie go zoptymalizowali (szybsze działanie), taką optymalizację mogliby wydać jako nowego SP do W7...
Resztę funkcji odbieram raczej jako mus/wciskanie na siłę/wytłumaczenie się z nowej wersji. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |