![]() |
a tej kontroli ludzie najwyraźniej chcą się zupełnie pozbyć na rzecz maszyn.. To nie zawsze musi być złe, ale ja jednak mam pewne opory...
|
Cytat:
|
:szczerb:
Kazdemu wedlug potrzeb! Cytat:
|
Zaawansowany użytkownik zawsze będzie wolał zrobić coś sam, bo zrobi to lepiej.
Tak jak kierowca-hobbysta nigdy nie odda auta do naprawy w serwisie, tylko zrobi sam. |
Wreszcie legalnie możemy testować Windows 8.
Do zassania jest wersja Release Preview ze strony microsoftu: Obraz ISO: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/iso I jakieś upgrade: http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows-8/download |
Lina do powieszenia się też jest legalna.
|
Good idea. Powieszę się ze złości, bo Windows 8 mi odmówił instalacji.
Cóż odrazu widać, że bubel :taktak: |
A, o zgrozo, na Maku sie zainstalowal (przez Parallels).
Microsoft idzie w dobra strone - jest prosto i ladnie. I z tego co mi wiadomo dzieki Live ID integruja uslugi na PC, telefonie i XBOXie. A synchronizacja ma przyszlosc, ogromna... |
Cytat:
Najpierw napisał mi, że Winda 8 będzie doskonale pracowała na sprzęcie na którym działa Winda 7, później że wymagane CPU to 1GHz i wyższe, a na koniec że mam CPU niekompatybilne z W8 i żebym poszedł się pałować. I czemu? Przecież mam 3GHz na W7... No, bubel, proszę Pana... |
pałowanie pomaga?
|
przecież juz tłumaczyłem, że kafelki są dobre w łazience
a nie w komputerze k***a |
MS wzial Mac OS X i iOS, wsadzili do miksera i wyszlo w kwadratach... Zobaczymy co bedzie ;-)!
|
Obowiązkowe zakładanie konta? Niespójny, brzydki interface (mix Aero z Metro, na dodatek bez gradientu i bez półprzezroczystości wygląda ohydnie)? Niby to pierdoły, ale dla mnie to zbyt wiele. Cały czas miałem nadzieję, że coś z tym zrobią...
|
Cytat:
Cytat:
|
Microsoft zaskakuje coraz bardziej, po wiadomości o Surface trafiłem na platfromę ~~.pl która skupia programistów i developerów aplikacji mobilnych w jednym miejscu. Jeżeli jest tu ktoś kto korzysta z Windows 8 lub programuje aplikacje to powinien koniecznie sprawdzić to miejsce.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |