![]() |
Cytat:
Tego nie wie nikt na dzień dzisiejszy -ja stawiam na szybką śmierć ala Hasta la Vista, baby:spoko: Tak wiem że mam rację:spoko: Tego nie wie nikt i to się dopiero okaże w kwietniu 2015 r jaki kształt ostatecznie otrzyma W9 Jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki :spoko: O czym mowa? Bo nie wiem o co chodzi -jak coś jesteśmy w temacie WINDOWS 8:) |
Coraz bardziej realna staje się FREE aktualizacja dla posiadaczy W8 do Windows 9:spoko:Jeżeli tak by było -bardzo dobre posunięcie MS:)
http://inet.detik.com/read/2014/09/2...an?k=ecym&p=ct |
Jak by była za free dla posiadaczy 8 to by byłby naprawdę miły gest :)
|
Dla większości Polaków i tak będzie za darmo :haha:
To byłby pierwszy Windows który M$ rozdaje bez zapłaty. Aczkolwiek jak będzie nadal Metro to nie wiem czy znajdzie nabywców i entuzjastów. |
@DarkSlide97
Za darmo to będzie tylko dla tych co kradną, są jeszcze osoby, które nie potrzebują kraść Windows'a bo ich stać na zakup i wydatek 380 zł ... |
380zł to mój komputer jest wart :haha: Oczywiście jak kogoś stać to niech kupuje, jego kasa.
|
Cytat:
|
Dobra, nie będę dalej pisał bo rozpoczniemy kolejny flamewar o piractwie :P
Można w sumie zostać przy 7 albo przy XP. Bo jak ktoś ma stary komputer używany do internetu to niepotrzebny mu jest najnowszy system. |
Cytat:
XP wcale złym systemem nie jest, do starych komputerów jest idealny :taktak: |
Co do tabletu nie zgodzę się - za mały ekran żeby oglądać filmy na YT. Jak ktoś chce pisać na nim to tym bardziej.
Natomiast co do XP to się zgadzamy - u mnie działa wyśmienicie, wszystkie najnowsze programy działają a braku wsparcia od M$ się nie odczuwa praktycznie. |
Cytat:
|
Nie każdy ma nowy TV z wejściem HDMI, znam tylko jedną osobę która taki ma :czytaj:
Zresztą jak kogoś stać na taki TV to stać go też na komputer i system. |
Cytat:
|
Obracamy się w dwóch różnych środowiskach - dla przykładu nie znam nikogo kto zarabia więcej niż 2000 zł, większość znajomych moich mieszka w bloku z TV 21' , meblościanką i lodówką Polar z lat 90tych.
Tylko ja jeden burżuj mieszkam w domu jak pan, ale za dzieciaka mieszkałem też w takim bloku i nie narzekałem za bardzo. A teraz mam luksusy i po przeprowadzce przez pierwsze dwa tygodnie czułem się strasznie dziwnie :fiu: Ale nie róbmy offtopu :] |
Cytat:
Z tym że u mnie chyba wszyscy mają hopla na punkcie dużego TV i TV SAT, był moment że wszyscy jeden za drugim wymieniali TV na wersję LCD/LED/PLAZMA a na zewnątrz same anteny Cyfrowego Polsatu :haha: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:46. |