![]() |
Cytat:
Cytat:
- - - Ja się z siódemki raczej nie przesiądę. Narzekałem, narzekałem, ale muszę przyznać że jest znacznie stabilniejsza od XP. Doszło też sporo fajnych narzędzi. Czy jest szybsza to już specjalnie nie ma znaczenia (dla mnie). Nigdy nie przypuszczałem, że polubię Windowsa, do tego stopnia że na desktopie zrezygnowałem z pingwina obok. Ciekawe jak będzie z 8ką. |
No bo dziewiątka nie może być zła :)
|
Ilość załączników: 1
Nie mogłem się powstrzymać... || ;)
Załącznik 58258 |
Z drugiej strony wczesne wersje sypią się znacznie częściej.
Więc zaczęli projektowanie od BSODa :rotfl: |
jeszcze...
Swoją drogą jeśli w nowym Windowsie już planują wygląd ekranu, który ma powiadamiać o krytycznym błędzie.. (wolałbym, żeby taki błąd w ogóle nie był przewidziany :> ). |
Mnie tam sie podoba... Nie przeraza jak te stare BSODy...
|
Przynajmniej poczucie humoru mają ;-)
|
Ilość załączników: 1
|
Cytat:
|
Mało treściwy ten nowy BSOD. :|
|
A czy ktoś z Was instalował w8 obok jakiegoś innego systemu ? Chociażby w7 czy xp ? Chodzi o to, że miałem na dysku xp i w7 i zrobiłem dodatkową partycje na w8 i w8 wtrynił jakiegoś graficznego bootloadera, z poziomu którego nie mam dostępu do xpka ;-p Dziwne rzeczy się dzieją...
Ponadto dwa takie njusy: BSOD w windows8 na wesoło Jak wyłączyć Metro UI |
Kozakiewicza...
|
Ja z kolei widze wreszcie sens uzywania wielodotykowej myszki MS (lub gladzika), ktora dostepna jest od jakiegos czasu, ale w Win 7 wiekszego zastosowania nie ma. Immerse UI jest stworzone do gestow :-)!
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Ten kolorowy jest brzydki, jest też mało funkcjonalny na desktopie, ale powiem szczerze, że jeżeli dałoby się miziać nim myszką to bym go załączał domyślnie "takim Paniom Jadziom co to se komputer kupiły". :D Na pewno te kwadraty można jakoś dostosowywać co do zawartości.
Po za tym oczami wyobraźni widzę już fajne hacki tego interface'u. Ja w każdym razie jestem ciekawy co z tego wyjdzie. |
Cytat:
bo do tej pory mnie wnerwia w Office k***a |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:40. |