![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Ale też bateria przy odpowiednim użytkowaniu trzyma prawie 4 godziny, więc popracować można. Czytałem też o nowych notebookach, już z tymi nowymi dyskami, które wytrzymywać mają ponad 15 godzin. To może być przełom. |
Cytat:
|
Ja jestem zadowolony. Nie wiem jak u Ciebie, ale dla mnie klawiatura mojego T42 b***261;d***378; T23 jest bardzo wygodna. Z do***322;***261;czonym trackpointem nie trac***281; czasu na odrywanie r***281;ki od klawiatury jak chc***281; kursorem gdzie***347; podjecha***263;.
|
Na jakiej dokladnie zasadzie dziala ten trackpoint?
I potwierdzam, w moim Asusie klawiatura rowniez jest bardzo wygodna. A na baterii bardzo rzadko "jade", choc nie ukrywam, ze bez kabli jest bardzo milo ;-). Ogolnie - male to i nie zajmuje tyle miejsca, latwo przeniesc, mozna sie usadowic w kazdym miejscu domu i w kazdej pozycji (powiem Wam w tajemnicy, ze raz w bardzo skrajnej sytuacji zmuszony bylem zabrac lapka do WC... ^_^), do tego fajnie wyglada i dobrze mi sie na dzialce na nim oglada filmy. Z tych i innych powodow mysle o calkowitym zlikwidowaniu PC i zastapieniu go DOBRYM notebookiem. Dodam jeszcze, ze odkad posiadam PSP nie zalezy mi na dobrej karcie graficznej. A swoje docinki ed zachowaj dla siebie ;>. pzdr. |
Trackpoint wygl***261;da tak:
http://content.answers.com/main/cont...Trackpoint.jpg Masz taki suteczek, kt***243;rym palcem poruszasz || - o wiele bardziej prezyzyjne od touchpada, i poni***380;ej trzy przyciski odpowiadaj***261;ce przyciskom myszki: lewy, ***347;rodkowy, prawy. ***346;wietna rzecz. |
to xbox nie jest ju***380; najlepszy do ogl***261;dania film***243;w? :O :P
ka***380;da sroka sw***243;j ogon...widzia***322;em/klika***322;em T23 i na pewno nie jest to "szpanowny" laptop, ale bardzo por***281;czny (lekki) i ma niesamowicie wyra***378;ny obraz. jest to cieniak, wiem, ale go***347;***263;, kt***243;ry go ma u***380;ywa go do pracy a nie szpanowania. zap***322;aci***322; co***347; oko***322;o tysiaka za niego :D |
Racja ed. Mam T23, ale ostatnio kupi***322;em T42 i to ma mi te***380; do pracy s***322;u***380;y***263;, nie do szpanu.
PS. Za***322;***261;czony obrazek jest z T42 - ma i touchpada i trackpointa, ale ja przyzwyczajony do T23, prawie wcale z touchpada nie korzystam. |
Czyli jest to prawie "joy" ? ;-)
@ed, alez jest! Ale ogladam na nim filmy w wiekszym gronie - samemu wole uwalic sie w lozku z laptopem i sluchawkami w uszach :-). |
nie ma laptop***243;w z wygodna klawiatur***261;! taki tam ***347;cisk ***380;e jasny szlag trafia :)
|
G. prawda, widocznie siedziales przed laptopem gora kilkadziesiat minut.
Po dluzszym czasie uzywania te klawiaturki naprawde sa bardzo wygodne i szybko sie na nich pisze :-). Gorzej z czyszczeniem - dziwnie sie je wyjmuje, za pierwszym razem myslalem, ze ulamalem spacje ^^. |
nie przekonasz mnie, moze to kwestia przyzwyczajenia ale klawiatura laptopa jest po prostu niewygodna
|
Cytat:
http://allegro.pl/item218199737_hp_d...00_17_new.html |
@mensir - pewnie, znam, ale to juz 17" :-(.
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:34. |