![]() |
tez mam note4 ale samsung :D
|
Cytat:
|
Jaki tam ajfon, tylko Nokia! :P
|
Cytat:
|
No nie przesadzaj. W ubiegłym stuleciu to nie wiem, czy istniał jakiś ajfon. Sorry, ale to zabawki nie dla mnie, nie posiadam i nie używam dla szpanu.
Nokia miała parę lat niebytu, po nieudanym mariażu z MS. Teraz na powrót jest OK. Fajnie, że jest wybór między ludzikiem a czymś innym. Każdy kupuje i używa, co chce. PS Doczytałem i wychodzi, że w czasach gdy zacząłem używać "komórki" Apple i Steve Jobs jeszcze nie bardzo wiedzieli co robić w ogóle, o telefonach nie wspominając. |
Jedyna słuszna droga, to siaomi, bo są dobre i tanie, jak wina patykiem pisane, których już chyba nie ma, a za niewielką cenę też działały. :szczerb:
|
Cytat:
|
Wlasnie mi zmarl moj note4 objaw ddi mmc_read failed , pora na godnego nastepce a co bedzie to sie okaze :fiu:
|
Cytat:
|
raczej mate 20pro lub p30 pro w miom przypadku . jeszcze sie okaze .
|
Mate 20 pro mogę polecić, przyjemne urządzenie ;)
|
Cytat:
|
Przymierzalem do mojego note4 i byly mniejsze :szczerb:
|
Wlasnie dostałem info, ze moge juz przedłużyć umowe...
I mimo ze moj iPhone 7 nadal działa dobrze, jest wspierany i jeszcze pewnie ze 2 lata bedzie, to... chodzi za mna iPhone XS ***55357;***56900; Zmieniłbym chyba... |
Cytat:
Żeby nie było tak różowo:
Czego chcieć więcej - śmiało mogę polecić, mam praktycznie od premiery - miesiąc trzeba było czekać, warto było :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:34. |