![]() |
Znaczy się wzbogacane ściągasz? ;d
Wiesz, Ty ich fizycznie wywalasz. Możesz, ale jak wywalisz coś jest nazwane Samaung bla bla bla a jest czymś czego używa sam Android to masz semi brika i musisz przywrócić ustawienia fabryczne z poziomu bootloadera. O ile takie masz. Ja nie miałem... Aktualizacji to raczej nie da się. Sądzę że po prostu nadpisuje zawartość na wybrane partycje. Możesz program "usunąć" do aktualizacji, bo może o to pytasz. |
Oczywiście usunięcie programu do aktualizacji (Menadżer aplikacji >> Wszyskie >> Aktualizacja oprogramowania).
Mogę go jedynie wyłączyć i wyczyścić dane. |
|
To chyba off-topic ;-)...
|
|
Zacząłem używać klawiatury od Google (wersja 5), która nie jest jeszcze dostępna oficjalnie i nie działa mi dodawanie nowych słów wprost z klawiatury.
Wypisuje słowo ale nie pojawia się na pasku przez co nie mogę dodać do słownika. |
A to nie jest keylogger? ;p
|
Taki sam jak inne. Spokojnie do pewnych celów używam tej od keepassa i hacker's keyboard.
|
Wracając do mojego pytania...
|
"To prawda, że Android nie jest systemem pozbawionym wad, ale podobnie jak w przypadku demokracji, lepszego jeszcze nie wymyślono."
http://android.com.pl/artykuly/64578...zucia-roznice/ |
Brak argumentów, takie sobie a muzom... na blog.
|
Najgorsze co się teraz z Androidem stało to ten Material Design :ysz:
Robią smartfony z czterordzeniowymi procesorami, 4-6GB RAM a Google wymyśla interfejs oparty o jakieś mdłe kolory, bez żadnych efektów dodatkowych. Żeby znaleźć ładną pogodynkę na Androida to musiałem trochę poszukać (ale znalazłem - Yahoo Weather), to samo z dialerem - chciałem mieć taki, który ładnie rozmywa tapetę z pulpitu lub dany obrazek i wyświetla swój interfejs - nic, wszystkie są biało-czarno-niebiesko-fioletowe :ysz: Aplikację do SMS i dialera mam, pozostaje zmienić jeszcze wysuwany pasek - bo on też jest mdło-zielony i ma ikonki rysowane ołówkiem :ysz: Super Status Bar mi się crashuje, i teraz mam problem... Widzę tu jedną zaletę, jaką ma iPhone - tam interfejs jest po prostu ładny. Bez udziwnień, po prostu estetyczny i dopasowany do siebie. Kiedyś Android też był ładny - HTC Sense na przykład. Ale musieli to spieprzyć. |
nokie zgubiłeś?
|
Ja sie boje na czym Dark chce ogladac te "efekty przejscia", bo piecioletni sprzet z gieldy moze nie dac rady...
|
Chciałem zmienić sobie 5800 na N8, ale dołożyłem trochę i kupiłem jakiegoś taniego LG ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:24. |